• To latało po 4dychy za papier Autor: ~Duster [31.0.23.*]
    Nie zdajecie sobie sprawy co tu się będzie działo, akcji na sprzedaż malutko, a pakieciki po kilka tys szt są odbierane na bieżąco. Dalej nie wiecie dlaczego?
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~Xd [31.0.95.*]
    Dawaj misiu. Co tam wielkiego? Tylko wiesz, daj jakieś dobre info co do stanu projektów, finansowania, czy czegokolwiek bo to co piszesz na podstawie kursu...
    A na razie może niech Kubuś zrobi czat, coś go w tym roku nie było.
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~Kostuch [46.112.92.*]
    No jak wiesz..., to ładuj do wora. Tylko pamiętaj jak nie znajdą inwestorów na Home i Airport renowator, to ich ostatnią i jedyną szansą zostanie tajemniczy projekt Curb... .
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~Mg [15.220.65.*]
    ich ostatnią szansa zostanie projekt dodruk milionów papierów
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~Piter [188.252.102.*]
    Dnia 2024-09-03 o godz. 13:03 ~Duster napisał(a):
    > Nie zdajecie sobie sprawy co tu się będzie działo, akcji na sprzedaż malutko, a pakieciki po kilka tys szt są odbierane na bieżąco. Dalej nie wiecie dlaczego?

Szczerze mówiąc to nie. Nazwij mnie inwestorem z deficytem intelektualnym (w końcu siedzę na THD a mogłem sprzedać z zyskiem gdy było po prawie trzy dychy), ale no... nie wiem co tu się będzie działo. Wiedziałem że spóła nie padnie, bo to się nie stało w ciągu tygodnia-dwóch od wiadomo jakich wydarzeń, ale teraz co się będzie działo to nie wiem...
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~gfa [77.222.235.*]
    Tak, latało po 4 dychy, tyle że w czasach obiecanek
    "5 symulatorów rocznie przez 3 lata"
    oraz
    "Inkwizytor drugim Wiedźminem"
    Obecnie mamy prawie 2025 rok i widzimy jak obietnice mają się do rzeczywistości.
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~xdddd [79.184.88.*]
    Serum drugim Green Hell i Bioshockiem.
    Jak to mówił klasyk
    Spokojnie, rozkręci się...
    Tyle że, nie. W ogóle gdzie jest jakieś info od tego prezesika? Coś powiedział?
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~Hubert [178.213.125.*]
    Kostuch i pewnie jakiś inny małomądry uśrednia bo wisi na haku 20PLN a ty sie podniecasz jakby zaraz spółka miała pokazać zyski.
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~Nh [80.238.119.*]
    No to zobacz ile tego obrotu poleciało. Jak na tak trefny papier to liczba jest bardzo duża. Pamiętam jak tyle latało gdy było to po 16 zł
  • Re: To latało po 4dychy za papier Autor: ~FantastycznyPanMysza [79.184.88.*]
    Masz dwie odpowiedzi:
    A) ktoś sobie przerzuca hajs i żeby kurs rósł i była podbitka bo chcę wyjść na jak najmniejsze stracie
    B) tajemniczy insider wie że zaraz gruchanie info że podpisano umowę, Inki 2, curb ma budżet miliony czy ktoś chce im wrzuć kilka baniek i skupuje..
    Sam sobie odpowiedź, biorąc pod uwagę reputację, historię i ogólny zakres co jest bardziej realne.
[x]
THEDUST 13,23% 0,98 2025-11-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.