Nie no,korektę widać gołym okiem,zeszły grube pakiety szczególnie wczoraj.Czy jest to korekta wyższego rzędu tona tą chwilę nie wiadomo ale z dużym prawdopodobieństwem można założyć spadki .Tym bardziej ze na macd generuje się sygnal sprzedazy a to zazwyczaj jest bardzo czytelny wskaźnik.Poza tym wyniki skoro Zarixa dopiero w 3kw nie powala i z dużym prawdopodobieństwem można założyć strate
Paster bardzo się mylisz ciekawe czy specjalnie . Fakty są takie : 18 kwietnia wprowadzenie do obrotu zarixy a 14 czerwca objęcie jej refundacją . Zarixa będzie w wynikach 2 kwartału czy się to tobie podoba czy nie.
Nie wiem co widzą ogarnięci ale ja w krótkim terminie wzrostów to tutaj nie widzę.Co do Zarixy być może nie miałem racji i niczego nie pisze tutaj celowo.Stwierdzilem jedynie że jak dla mnie to tutaj zaczynamy korekte
Odpowiedź była co do Zarixy a co do korekty można tak to nazywać chociaż poniedziałek to nie technika a celowe działanie jak dla mnie a wczoraj dołożenie pod USA . Zrobiła się z tego korekta .