• zbieranko Autor: ~marek [37.225.64.*]
    "aby wyzbierać większość orzechów trzeba mocno trząść drzewem"...wiec kurs się buja
  • Re: zbieranko Autor: ~kpina [91.233.18.*]
    Bez podniety. Przygotowanko pod zejście na czerwono. Do 17 powinniśmy zobaczyć ten kolorek .
  • Re: zbieranko Autor: ~marek [37.225.64.*]
    mam na myśli dłuższy termin nie pojedynczą sejsje
  • Re: zbieranko Autor: ~Makler [46.112.80.*]
    Dzisiaj obroni 31 może ponad to
  • Re: zbieranko Autor: ~Paster [83.26.189.*]
    Nie no,korektę widać gołym okiem,zeszły grube pakiety szczególnie wczoraj.Czy jest to korekta wyższego rzędu tona tą chwilę nie wiadomo ale z dużym prawdopodobieństwem można założyć spadki .Tym bardziej ze na macd generuje się sygnal sprzedazy a to zazwyczaj jest bardzo czytelny wskaźnik.Poza tym wyniki skoro Zarixa dopiero w 3kw nie powala i z dużym prawdopodobieństwem można założyć strate
  • Re: zbieranko Autor: ~n0l [89.64.10.*]
    Paster bardzo się mylisz ciekawe czy specjalnie . Fakty są takie : 18 kwietnia wprowadzenie do obrotu zarixy a 14 czerwca objęcie jej refundacją . Zarixa będzie w wynikach 2 kwartału czy się to tobie podoba czy nie.
  • Re: zbieranko Autor: ~Paweł [31.61.180.*]
    Naganiacze na spadki się ożywili. Do roboty chłopaki, ogarnięcia widzą co robić.
  • Re: zbieranko Autor: ~Paster [83.26.189.*]
    Nie wiem co widzą ogarnięci ale ja w krótkim terminie wzrostów to tutaj nie widzę.Co do Zarixy być może nie miałem racji i niczego nie pisze tutaj celowo.Stwierdzilem jedynie że jak dla mnie to tutaj zaczynamy korekte
  • Re: zbieranko Autor: ~n0l [89.64.10.*]
    Odpowiedź była co do Zarixy a co do korekty można tak to nazywać chociaż poniedziałek to nie technika a celowe działanie jak dla mnie a wczoraj dołożenie pod USA . Zrobiła się z tego korekta .
  • Re: zbieranko Autor: ~Blankmario [185.71.241.*]
    Na spokojnie. Zanim zaniepokicie się spadkiem kursu, spójrzcie na wig20... Jest silna korelacja.
[x]
CLNPHARMA -0,72% 20,70 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.