• Bioton - opinia Autor: ~Miernie [31.131.49.*]
    mam poczucie, że są w jakiejś czarnej dziurze i nie wiedzą w którą stronę dalej zmierzać! Jako akcjonariusz nie mam pojęcia na jakim etapie są z analogami (wspominają jedynie że jeśli linia okaże się sprawna to będą produkować albo ze swoją technologia albo kontrahenta - czyli robią to czy się zastanawiają, a jeśli robią to na jakim etapie zaawansowania to jest - umowa podpisana na analogi w 2019 roku więc już 5 lat minęło (sporo)? w poprzednich kwartałach wspominali o finalizacji umowy w ramach CMO na GLP1 - jakby temat przycichł - albo ja nie doczytałem co dalej
  • Re: Bioton - opinia Autor: ~Karol [37.225.18.*]
    Liczyłem na jakiekolwiek info o GLP-1. Gdyby zaczęli produkcję tego leku to kurs poszybowałby bardzo wysoko. Pytanie tylko na czyjej licencji. Czytałem, kiedyś że jakaś chińska firma zaczęła produkcję semaglutydu na rynek chiński. Mało prawdopodobne żeby zaczęli współpracę z Novo Nordisk. Deficyt tego leku jest bardzo duży więc...
  • Re: Bioton - opinia Autor: ~Misiu [85.222.39.*]
    Najważniejsze, że nie są w czarnej dupie.
  • Re: Bioton - opinia Autor: ~bioton [89.64.105.*]
    Dnia 2024-09-03 o godz. 10:24 ~Miernie napisał(a):
    > mam poczucie, że są w jakiejś czarnej dziurze i nie wiedzą w którą stronę dalej zmierzać! Jako akcjonariusz nie mam pojęcia na jakim etapie są z analogami (wspominają jedynie że jeśli linia okaże się sprawna to będą produkować albo ze swoją technologia albo kontrahenta - czyli robią to czy się zastanawiają, a jeśli robią to na jakim etapie zaawansowania to jest - umowa podpisana na analogi w 2019 roku więc już 5 lat minęło (sporo)? w poprzednich kwartałach wspominali o finalizacji umowy w ramach CMO na GLP1 - jakby temat przycichł - albo ja nie doczytałem co dalej

jak się nie podoba sprzedaj mi 15% taniej odrobisz se na amerykańskich
[x]
BIOTON -0,46% 4,30 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.