Uchwała nr __ z dnia 24 września 2024 roku Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Novina S.A. z siedzibą w Warszawie wpisanej do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000383435 w sprawie ubiegania się o dopuszczenie i wprowadzenie akcji do obrotu na rynku regulowanym prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
ten proces może potrwać i 2 lata a tu już niektórzy się jarają, dlaczego maja skupować akcje po 1,60 jak kupią śmiało po 70 gr
A kto tu pisze o emisji ? Emisja była ostatnia po 40 gr i teraz jest czas na fali ostatnich dobrych informacji żeby wypchnąć je w rynek , potem skup na poziomie 60 - 70 gr a potem trzeba podnieść kapitalizacje spółki do 48 mln zł lub 12 mln Euro żeby wprowadzić akcje z NC na GPW rynek główny Analogicznie dobre wiadomości trzymały akcje na kursie powyżej 1,0 - 1,2 zł i było ostre sypanie ponieważ kurs nie poszybował więc sypanie i teraz gdy pojawią się co najmniej dwie złe wiadomości , nie wiem np. strata na kontraktach na srebro albo zły wynik w III kw i witamy 60 gr
to na co ja liczę to tutaj nie ma żadnego znaczenia Zadaj sobie pytanie będąc prezesem takiej firmy kupowałbyś akcje w skupie po 1,6 zł czy po 0,60 zł ONI maja czas i pieniądze im się nie śpieszy , podejmą uchwałę o zamiarze przejścia na główny i co ? i nic myślisz że leszcze podniosą kapitalizacje spółki do 48 mln i przez pół roku utrzymają na tym poziomie ? tylko mnie nie rozśmieszaj , proszę Cię
Dnia 2024-09-03 o godz. 12:07 ~DrHaus napisał(a): > ten proces może potrwać i 2 lata a tu już niektórzy się jarają, dlaczego maja skupować akcje po 1,60 jak kupią śmiało po 70 gr
Śmiało tu się dużo ludzi z tej prognozy 70 groszy ...