• Już niedługo!!! Autor: ~Nick [91.146.219.*]
    Zbierają akcyjki i trzymają kurs.Obroty małe bo niema chętnych do sprzedaży.Cierpliwości Panowie.
  • Re: Już niedługo!!! Autor: ~jago. [91.146.219.*]
    Nikt nie będzie mi mowił czy pouczał,wolny kraj.Czekam na 2.05.
  • Re: Już niedługo!!! Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    nikt mi siłą nie zabierze, wolny kraj...oddam po 4,05
  • Re: Już niedługo!!! Autor: ~anonim [91.146.219.*]
    Bajdury.Giełdy zachodnie już na plusie,Stany też będą na zielono.Nie sprzedaać akcji frajerom(za przeproszeniem).
  • Re: Już niedługo!!! Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    ci co tanio chcą kupić to nie sa frajerzy...ale ci co sprzedają po takich spadkach trwajacych tyle czasu to już co innego... korekta wigu 15% była typowana jako optymalna....a ile wig20 spadł z 2040 na 1820 ?

w naszym przypadku z kolei formacja oRGR ciągle istnieje...do tego połączenie za pasem (fakt gant opadł...ale to też było do przewidzenia, korekta musi byc teraz będzie miał więcej siły na 30zł rosnać) mnie wkurza ze częsci ruchomej nie sprzedałem po 2,5 by odkupić teraz ale nie zakładałem takiego scenariusza na rynkach...trudno, napewno po tej cenie nie sprzedam zadnej akcji... po 1,3 nie oddałem teraz tyż nie oddam bo 2 zł to będzie dno obecne

jedno jest pewne obecne spadki są niczym w porównaniu do lutego i października...wtedy było bardzo duzo informacji ze swiata teraz to korekta silnych wzrostów

nadal twierdze ze w wakacje 3zł przebijamy jagodami
  • Re: Już niedługo!!! Autor: ~ewa [91.146.219.*]
    Kontrakty rosną a to oznacza że jutro u nas zieleń.Trzymajcie się.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.