quest jest tutaj ale z rzadka bo prócz ciebie nie ma tu nikogo do merytorycznej wymiany zdań. ostatnio robie ciągle zakupy i mamy z chłopakami rzeczowe forum na discordzie. tak się złożyło że po chyba dobrych 2 miesiącach dziś napisałem post . uważam że to forum z powodu kilku osób jak maliniak, kisiel, ja, kamikaze itp. stało się kompletnie bezużyteczne. w mojej strategii nic się nie zmieniło. czekam na kurs kilkuzlotowy .... pozdrawiam . :) nastepny mój wpis pewnie gdzieś za ok 2 miesiące
Czyli Maliniak siedzi tu, bo taki przymus wisielca jak sam napisał. No cóż, niby z typowanych do zarobku przez niego spółek można się było domyśleć, ale nareszcie sam się przyznał. Widać te wszystkie kłamstwa już mu ciążyły.
Chciałem Cię o to zapytać czy jest taka możliwość, ponieważ tego forum już nie da się czytać. Maliniak i jego cała ekipa zrobiła z tego forum rynsztok z którego unosi się tylko fetor, nie można porozmawiać merytorycznie.
Maliniak, Kisiel , Kamikadze i inne nagony chętnie poznaliby strategię Questa i innych normalnych akcjonariuszy. Ale niestety nie dla psa kiełbasa, nagony jedne...
Nie chce być źle zrozumiany, ale nie szukałem Ciebie. Osoba która stworzyła wątek podaje się za mnie. Uczulam jedynie byś go zweryfikował jak będziesz zapraszał na discorda. Sam nick nie jest ani unikatowy ani zastrzeżony. Pozdrawiam.
Dnia 2024-09-02 o godz. 15:26 ~quest napisał(a): > quest jest tutaj ale z rzadka bo prócz ciebie nie ma tu nikogo do merytorycznej wymiany zdań. ostatnio robie ciągle zakupy i mamy z chłopakami rzeczowe forum na discordzie. tak się złożyło że po chyba dobrych 2 miesiącach dziś napisałem post . uważam że to forum z powodu kilku osób jak maliniak, kisiel, ja, kamikaze itp. stało się kompletnie bezużyteczne. w mojej strategii nic się nie zmieniło. czekam na kurs kilkuzlotowy .... pozdrawiam . :) nastepny mój wpis pewnie gdzieś za ok 2 miesiące
dla nas dramacie forumowy to nie ma znaczenia w przeciwieństwie do ciebie gdzie widac związek słabego psa na mocnym łancuchu. Tak że jest ok, ty szczekaj bo ci za to płacą a my będziemy zarabiać....bo to już robimy bo jesteśmy sporo niżej zakupieni i szamotanina twoja niczego nie zmieni. Tzn sorry - jak posiadacze widzą co ty wyprawiasz odbierając sobie godność i pisząc te durnoty, to się módl żeby nie było wojny....bo wtedy różne grupy interesu się potrafią upomnieć o swoje....zajrzyj do jakiegokolwiek podręcznika historii.....i nie personalizuj tego posta, OK? to taka ogólna wskazówka, że czasami najlepszym działaniem jest nie robić nic....rozumiesz język w którym piszę...?
Hehehe. Nic się nie zmieniło. Maliniok dalej pisze swoje banialuki. Jedynie szkapy z jego stajni mniej aktywne, czasami kucyk pony Kamikadze coś napisze. Maliniok gdzie się podziali twoi podopieczni?