• Chyba upada Autor: ~jajnick [212.106.23.*]
    BBI chyba upada, bo wysprzedaje Hardex za pół seny
  • Re: Chyba upada Autor: ~sa [83.20.151.*]
    naucz się pisać, to po pierwsze później dowiedz się wiecej o spółce i dopiero jakieś komentarze..:) pozdr
  • Re: Chyba upada Autor: ~jajnick [212.106.23.*]
    BBI chyba upada po wyprzedaje Hardexa jeszcze taniej niż wczoraj. Pisać się nauczyłem, a o spółce nie wiem czy zdążę się cokolwiek dowiedzieć, bo właśnie upada...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.145.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chyba upada Autor: ~hardy [188.33.39.*]
    Wywalają wszystkie papiery jakie mają za połowe ceny , muszą być przekonani o nadejściu wielkiejnfali spadkowej lub mają duże kłopoty a jak jest dowiemy sie już niebawem . Jak dla mnie pod pretekstem fundusze będą chciały się wykazać na koniec drugiego kw. i muszą pokazać wyniki ubierają naiwnych przed wakacyjnym zjazdem
  • Re: Chyba upada Autor: ~Jajnick [212.106.24.*]
    Akurat BBI przewidziało jakąś falę spadkową... Niezłe jaja ::))) Chłopie nie fantazjuj. Firma upada - to oczywiete. Wyprzedają wszystko i pakują manele.
  • Re: Chyba upada Autor: ~redakcja 78 [83.7.137.*]
    ja słyszałem ż się mają całkiem dobrze , jedyny problem to DUDA BIS z którą się sądzą ale mają podobno dużo do wygrania zobaczy się , wydaje mi sie ze jedna z bardziej niedowartościowanych spółek na rynku która posiada niezły portfel w postaci kilku ciekawych rozwijających się firm .Ciekawe kiedy osiagnie 5 zł bo według mnie to realna wycena !!!
  • Re: Chyba upada Autor: ~jajnick [212.106.18.*]
    Wyprzedają wszystkie akcje za bezcen. Chyba upada
[x]
IMPERIO -5,06% 1,50 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.