https://read-gene.com/uzyskanie-ochrony-patentowej-na-wynalazek-3/ Ciekawe ile spółka na nich docelowo może zarobić ? Zwłaszcza we współpracy z największą siecią diagnostyczną w Polsce ?
A psychiczny napisze za dwa,trzy lub pięć lat ze on brał garściami do pełna po 2zł! Bo tak najczęściej bywa. Oczywiście wszystko co napisałem to tylko moje zdanie i proszę nie kierować się tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne.
A kogo to interesuje jak ktoś będzie mógł walić akcjami w rynek? Napisz coś nowego.
Wybrane dane finansowe:
Stopa zysku spółki Readgene za ostatnie dwanaście miesięcy wynosi -1,5% Spółka Readgene osiągnęła najniższe stopa zysku z 5 lat w(e) grudzień 2023 roku i były one na poziomie -1,4% a kurs wyciągnięty na 7.80 zł. Wartość zysk netto dla zw. akcj. bez poz. nadzw. spółki Readgene za lata obrotowe grudzień 2019 — 2023 wynosiła średnio -125,648 tys..
Po 2 złote to może będziesz mógł zbierać jak będziesz miał notowania i kieszonkowe na cynamon w gaciach.
Składam najwyższe wyrazy uznania wybitnemu "profesorowi" psychiatrii i biotechnologii w jednym, w dodatku posiadającemu uprawnienia z zakresu doradztwa inwestycyjnego. Wolę jednak - całkiem na poważnie - posłuchać tego co miał do powiedzenia prof. Swadźba - CEO Diagnostyki na ostatnim Phase 2024 w zakresie przyszłości badań genetycznych.
Psychiczny pisz o przyszłości a nie o przeszłości tyle razy już pisałam, że giełda wycenia przyszłość. Jak dla Ciebie jest to niezrozumiałe to przetestuj sobie onko pierwiastki. Pozdrawiam
Jak cię cię interesuje ile spółka może zarobić kramer=bonżur to przeczytaj raporty. Od twojego wpisu około 30 % niżej. W jakim celu zakładasz takie wątki? Pamiętaj o lekach.