• Sam juz nie wiem Autor: ~30latek [37.120.155.*]
    Czy wieksza beke mam ze "starej gwardii" wiszacej od lat na hakach i wieszczacej tu 50 pln za rok czy z zalosnej zgrai leszczy chcacych kupic papier ponownie za 4 pln. Imho spolka rozwija sie stabilnie i liniowo idziemy w gore. Pewnikiem wydaja sie wzrosty, ale jakie - nie jestem wrozka. Wszedlem dosc pozno bo w okolicach 6 zlotych za kilka srednich krajowych, ale glupota - majac na uwadze obecne srodowisko, ESPI, strategie, itp. - byloby to sprzedawac to ponizej 10. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla was i waszych dzieciakow w tym trudnym dla niektorych dniu.
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~Wrocek [89.64.6.*]
    trzymaj g a hossanna ci odjedzie
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~Posiadacz [217.213.147.*]
    Dzisiaj znów dostali akcje w skupie własnym.
    No cóż zniknie trochę akcji z rynku i tyle. Za jakiś czas pójdzie do góry
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~Wrocek [89.64.6.*]
    ytd 5% szkoda czasu kurs zblokowany pod skup a jeszcze duzo musza skupic wiec nie bedzie wzrostów a juz na pewno nie w najblizyszm czasie, poprostu szkoda czasu jak widac ktos zainwestowal na poczatku roku zarobiło 5% wiec g do kwadratu, mam teorie sppiskowa i dlatego podziekowalem
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~Investor [151.177.184.*]
    Posiadacz a sprzedałeś już Fotovolta? Jak tak to szkoda widzę że wszedłeś tu a niepotrzebnie
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~Posiadacz [217.213.147.*]
    Nie nic jeszcze nie sprzedawałem. Teraz 4mass mam więcej niż Fotovolta.
    4 mass ma duże możliwości rozwojowe tylko jedną wadę w odroznieniu do Fotovolt tu jest duży FF. Może to jest powodem nieuzasadnionej sprzedaży?
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~laik [153.19.102.*]
    Wrocek ma rację, tu przez 2 lata stagnacja, chyba szkoda czasu.
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~Tor [37.30.20.*]
    No szkoda czasu nie ma co idźcie gdzie indziej, bo to nie ma sensu tu siedzieć
  • Re: Sam juz nie wiem Autor: ~JebieNasTo [84.17.43.*]
    Dokładnie. Sprzedać albo nie kupować, a nie stękać. Mnie jak spółka nie interesuje, to nie zawracam sobie głowy, żeby siedzieć na jej forum i stękać. Koniowi zamelduj jeden z drugim, że nie kupicie czy sprzedacie albo czy kupicie i nie sprzedacie. Cx#j to kogo obchodzi.
[x]
4MASS -1,44% 4,10 2025-12-05 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.