Czy wieksza beke mam ze "starej gwardii" wiszacej od lat na hakach i wieszczacej tu 50 pln za rok czy z zalosnej zgrai leszczy chcacych kupic papier ponownie za 4 pln. Imho spolka rozwija sie stabilnie i liniowo idziemy w gore. Pewnikiem wydaja sie wzrosty, ale jakie - nie jestem wrozka. Wszedlem dosc pozno bo w okolicach 6 zlotych za kilka srednich krajowych, ale glupota - majac na uwadze obecne srodowisko, ESPI, strategie, itp. - byloby to sprzedawac to ponizej 10. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla was i waszych dzieciakow w tym trudnym dla niektorych dniu.
ytd 5% szkoda czasu kurs zblokowany pod skup a jeszcze duzo musza skupic wiec nie bedzie wzrostów a juz na pewno nie w najblizyszm czasie, poprostu szkoda czasu jak widac ktos zainwestowal na poczatku roku zarobiło 5% wiec g do kwadratu, mam teorie sppiskowa i dlatego podziekowalem
Nie nic jeszcze nie sprzedawałem. Teraz 4mass mam więcej niż Fotovolta.
4 mass ma duże możliwości rozwojowe tylko jedną wadę w odroznieniu do Fotovolt tu jest duży FF. Może to jest powodem nieuzasadnionej sprzedaży?
Dokładnie. Sprzedać albo nie kupować, a nie stękać. Mnie jak spółka nie interesuje, to nie zawracam sobie głowy, żeby siedzieć na jej forum i stękać. Koniowi zamelduj jeden z drugim, że nie kupicie czy sprzedacie albo czy kupicie i nie sprzedacie. Cx#j to kogo obchodzi.