To prawda. Ale zobaczymy co tym razem sie stanie. Skoro dali raport za 2022, to mysle, ze dadza tez za 2023. A skoro to robia, to chyba chca odwieszenia. Im tez zalezy zeby akcje byly wysoko. A bez jakiejs konkretnej informacji to do gory nie pojdzie, nie ma szans. Wiec moim zdaniem to wszystko zbiega sie w czasie, ze chca odwiesic akcje, a jednoczesnie jakis pierwszy konkret w sprawie drona sie pojawil. Czekam na nastepne konkrety. Co innego pozostaje? :-)
Oby taki był plan i wreszcie był zrealizowany.
Odwieszenie akcji serii C?, giełdy,dobre wiarygodne informacje odnośnie drona i wtedy ma to sens.
No i szkoda ,że milczą w kwestii tokenów i zwrotu środków za inwestycje i co z nową edycją tokenów-bedzie?wymiana ze starych.Och wiele pytań.
Mają trochę do wyprostowania.
Trzymam kciuki za powrót wiarygodności.
Projekt fajny,tylko ludzie i komunikacja do korekty.
Przydaloby sie jeszcze cos o tym starym ETOS. 4 lata i nic, zero. Kiedys cos w raporcie pisali ze uzyskali ten miedzynarodowy patent i ze beda sie starac o dofinansowanie ze srodkow UE. Chcialbym cos o tym tez w koncu uslyszec.
Fakt,kolejny aspekt oby jak mówi klasyk.
Po tym jak kończysz nie jak zaczynasz poznać prawdziwego faceta.
Trzech panów którzy niby tam działają niech to udowodnią,oby jeszcze w tym roku
Dokładnie w punkt,jak sami mówią dron to sztandarowy projekt firmy.
Za długo zwodzili i zebrane środki z tokenów trzymają bez obiecanego ich zwrotu,że jak teraz nie ruszy giełda i nieoddadzą za tokeny to kolejnej szansy nie będzie i The end.
No to kicha. Brzmi jak oszustwo. Mam nadzieje chociaz, ze przeznaczyli to na zbudowanie tego prototypu i ze bedzie z tego jakis pozytek. I ze znajda jakiegos inwestora, ktory w to zainwestuje, widzac, ze to ma szanse dzialac. Innej opcji dla tego nie widze.
Znowu w punkt logika.
Tylko,że wiarygodność buduje się przez uczciwość i komunikację a obydwu kwestii brak.
Chcę być dobrej myśli,etapy sensowne to .
Odblokowanie giełdy,dobre prawdziwe podkreślam prawdziwe nie pod pompkę akcji info o dronie i ruszy.
Jak zarobią może za tokeny oddadzą.Wtedy będzie wiarygodności ze słaba historią.
Ja na wiarygodnosc ani na marke tutaj juz nie licze, to nie sa ludzie, ktorzy potrafia budowac wiarygodnosc. Jedynie na pompke licze, wysiadam przy pierwszej dobrej okazji i nigdy wiecej nie wracam.
Kolejny fakt,lecz nadzieja umiera ostatnia.
Myślą wyłącznie o własnym zarobku i pozbyciu się własnych akcji po to to robią.
Wtedy wszyscy kto im kiedyś zaufał też się pozbędzie akcji.
Tokenami potwierdzili o co im chodziło.
Tym powinny zająć się odpowiednie organy .W końcu to spółka akcyjna.
Czekamy do niedzieli i dalej.
Moją plan zapewne swój snobistyczny ,ale plan.