Wyjaśniło się w końcu info o umowie "z polską spółką z branży FMCG" na zrobienie "gry free-to-play typu endless runner": "Właściciel marki zapłaci za produkcję 250 tys. USD i będzie opłacać przygotowanie aktualizacji tytułu."
Nasza Dorotka nie zmordowana na sto ników nagania ile wlezie hahahaha. Ile już takich gierek tu było ile razy się podniecałaś? Hahahaha jak myślisz Dorotkę ile wzrośnie kurs w poniedziałek przez twoje info ? Hahahaha przecież tego typu gierek jest na pęczki
No to w poniedziałek +25% i miliony obrotu :)
Taniej niż za 48 groszy swoich pozostałych akcji nie oddam.
Całuski dla całodobowych i miłego dyżurowania na weekendzie:)
Całuski
48 groszy to tylko pierwszy przystanek, a następnie 0.60, 0.77, 0.93, 1.15, 1.26, 1.44, 1.61, 1.83, 2.00, 2.22, 2.58, 2.88, 3.12, 3.40, 3.50, 3.60, 3.76, 3.98, 4.05, 4.20 Tutaj do końca roku może by 4.20 i pod to gram. Naprawdę się napalilem pod tę nową gierkę. RB3 w multi to też może być "game changer" i "fresh begging".
Aaa co za odwrót sytuacji podbramkowej!
Kurka wodna to jakby tak na 4.20 wzeszło to by 1050% zysku było woow ale nie takie jazdy się miało. Pamiętam jak CD projekt po parę złotych kupowałem i wtedy też mi mówili że w głowie nie mam po kolei.
Dorotka wszędzie widzi kościółka gdy ten oryginalny jest tylko jeden. Dorotka rozumiem, że masz już obsesję z tego powodu, że przez 10 lat miałem rację co do Vivida i ciebie. Daj już spokój idź na terapię. Vivid już się nie podniesie, a twoje naganianie nic nie daje.
Tutaj tradycyjnie mnóstwo kodorków i kościółków w furii po dobrym info. Narzekali od 2018 roku od poziomów 5zł i narzekają przy 0.40zł i pewnie będą narzekać jak będzie spadnie poniżej zamiast dobierać po taniości. Szok że można tak inwestorów w błąd wprowadzać gdy firma na progu Wielkiego Sukcesu.
Jest jakieś pierwsze oficjalne info: https://www.linkedin.com/company/vivid-games/posts?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_company%3BPlTd3555T124wTjB7SkZfg%3D%3D
i co z tych 250k $ jak spółka nie zarabia pieniędzy! Przepaliła 6mln w ciągu kilku mc, w kasie pieniędzy na przetrwanie, wysokie koszty utrzymania, od miesięcy nie ma zysków. Jak nie odpalą dochodowej gry to padną i zostanie tylko wspomnienie. Od lat spółka nie potrafi zarabiać kasy, od 2017r gdzie prezesi robili skok na kasę pompując promkę space pionniera i gravity rider a potem sprzedając akcje na górce nic więcej sie nie wydarzyło bo produkcja masowa śmieciowych gier nie przyniosła sukcesu. Jeśli RB 3 nie znajdzie inwestora a gra nie będzie dobra to niestety ale nawet Dorotka nie odrobi straconych setek tys zł.
Tutaj kurs zareagował niedawno jak się okazało że 6.2mln wyparowało i prezes były sprzedał 5mln akcji.
W kasie kilkaset tysięcy to nawet na wypłaty dla robotników nie będzie. Ja wiem że im się wypłaty nie należą gdyby oceniać jakość wykonanej pracy ale jednak zapłacić trzeba jak są na etacie.
Vivid Games prezentuje nowy tytuł stworzony dla producenta słodyczy - Mieszko S.A.
Zozole Run zadebiutowała na Apple AppStore i Google Play.
W październiku 2023 Vivid Games zawarła umowę na stworzenie gry typu endless runner ze spółką z branży FMCG. Dziś może już zdradzić, że na partnerstwo biznesowe zdecydowała się spółka Mieszko S.A. - znany i ceniony producent słodyczy, takich jak takich jak Zozole, Amoretta, Cherrissimo czy Cheers. Stworzona w ramach współpracy gra - Zozole Run łączy w sposób innowacyjny fizyczny produkt ze światem cyfrowym, zwiększając zaangażowanie graczy, jednocześnie pogłębiając rozpoznawalność marki.
“W grze Zozole Run wprowadziliśmy innowacyjne rozwiązanie, które pozwala konsumentom używać kodów z produktów Zozole do odblokowania dodatkowej zawartości w grze. To unikalne połączenie świata fizycznego i cyfrowego pogłębia zaangażowanie graczy i znacząco wzmacnia świadomość marki Zozole. Gra pozwoli Mieszko promować markę Zozole także na rynkach międzynarodowych. Dla Vivid Games jest to cenne doświadczenie, które stanowi fundament dla przyszłych projektów, opartych na silnej identyfikacji wizualnej i emocjonalnej. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do sukcesu marki, tworząc innowacyjne rozwiązanie, które łączy retail z cyfrowym światem” - podkreśla Piotr Gamracy, CEO Vivid Games.
Ciekawe czy reklama z nagrodami za granie w gierkę ruszy coś w pobraniach gry. I youtuberzy też mogą coś pomóc https://www.youtube.com/watch?v=dD8T2JQW-eQ