...grupa przestępcza. Wszystkie osoby z tych pralni pieniędzy zostały powiazane oficjalnie, akta sporządzone i wszystkie w najblizszych latach będa sądzone. Ile to potrwa nie wiem, ale Leszczyńscy swoją bezczelnoscia pociagneli w dół wielu znajomych.
O widzę że ostro się targujeta. No dobra mogę zejść do 40 harnasiów, ale za każdą wymyśloną aferę dajecie mi dodatkowo 10 harnasiów. A pomysłów mam od groma. I jak nagony spadziowe idzieta na taki układ, bierzeta mnie do swojej paczki
...grupa przestępcza. Wszystkie osoby z tych pralni pieniędzy zostały powiazane oficjalnie, akta sporządzone i wszystkie w najblizszych latach będa sądzone. Ile to potrwa nie wiem, ale król, czerniak i witczak swoją bezczelnoscia pociagneli w dół wielu znajomych
A propos lotach Emila w kosmos Ricardo, to możemy spodziewać się w najbliższym czasie ESPI o "umowie z SpaceX", bo na ich stronie można zalożyć darmowe konto partnerskie. To tylko kwestia czasu.
Powtarzam. Każdy ich komentarz jest nie na temat i kierowany w nasza strone. My piszemy o faktach, a oni pisza o nas. Ich cel na forum jest oczywisty. Polecam nie odpisywać im w żaden sposób. Z każdym dniem widać większa i wieksza desperacje, bo przy zerowym engagement ich naganianie nie ma sensu i jedynie obnaza ich nature.