Prosta odp wszyscy są tu zarobieni
Wszyscy mają średnią poniżej 150 ...I w ogóle przez ostatnie 3 lata tylko zarabiali a dziś...tyło dobierają usredniaja o akumuluje i na kasie im nie zależy mogą czekać latami
I martwią się że kurs odbil w górę bo przecież nie o to chodzi
4tys szt kupowane w przedziale 110-120 zł, trzymam do W4 gdzie puszczę połowę po ok 500zł a drugą sprzedam jak pojawią się kolejne gry i mam nadzieję, że kurs dojedzie do 1tys zł za akcję
Radzę wszystko szybko sprzedać bo zejdzie do 100 -120 zł w ciągu miesiąca max 2 Tak to leci a przed premierą za 4 lata to może do 250 dojdzie ta jazda z Cyberka się nie powtórzy to kapitalizacja 25 Mld to max Grubasy są już zarobienia będą walić w rynek a premiera to może być za 3 lata ale Iza 5tez może być
Mi udalo sie 2 razy dobrze zarobic na tej spolce w przeszlosci. Trzeci raz nie uwierzylem w mozliwosc mocnego wzrostu i posiadam jedynie 100 po troche ponizej 97 i juz nic nie usrednialem
Tylko jaka perspektywa mocnego wybicia…. Teraz patrzac na kurs rok temu to niewielki wzrost widac bylo ok 160 jest 185 takze kisi sie jak pomiedzy 2000 a 2018. W takim otoczeniu i nastrojach jakie sa na rynkach teraz ja osobiscie boje sie prognozowac na dluzej niz 1-2 kwartaly. I realnie nie wiem czy tu bedzie w tym czasie sensowne wybicie.