Mają być jeszcze dwie japońskie marki. Prawdopodobnie Honda i Mitsubishi. Tam gdzieś nawet są w plikach prologu ukryte nazwy ale nie chce mi się odkopywać wątku i szukać. Extra byłoby aby po premierze udało się Toyotę jeszcze. Oni na bank będą czekali na premierę bo nawet odmówili dla NFS.
Oj aczuk , niby doświadczony z ciebie inwestor a nie wiesz ,że wszystko już jest w cenie i rynek ma zawsze rację a twoje myślenie życzeniowe możesz sobie między bajki włożyć. Będzie dobra premiera to urośnie. Na razie rynek wycenia troche mniejszy sukces niż oczekiwano po demie
Najpierw mówi, że sprzedawał gf po prologu czyli od 9.08, mówiąc że za to kupił brp. Potem pisze, że kupił za to brp. Twierdził że ma 20 tys. akcji - weźmy 9zł x 20tys. = 180 tys.zł. Akcje twierdzi, że kupił po 1.25zł Brp czyli 144 tysiące akcji.
Haha... i znów wpadłeś ;) Tyle nawet nie było w tej cenie, do tego inni też kupowali. Np. znajomy złapał kilka koła i po 20% puścił w rynek. Także śnij dalej. Po prostu popuściłeś w galoty. Kupiłeś znawco po 13.5 i sprzedałeś poniżej 9zł. Gratulacje. Uczysz się od Daro, który puścił Columbusa poniżej 5zł :) Mistrzowie giełdy normalnie.
To logiczne że nie kupowałem w jeden dzień. Na brp jestem od dawna tak jak na gifie, zbierałem sporo po 5-6 równiez w 22/23. Nie będę ci się spowiadał. Co i jak. Logiczne że za tyle co gifa nie wezmę brp. Ale dzięki temu że kiedyś ciałem stratę na brp miałem średnia pon3 oddałem po 2 . Jak spadło na złotowe to odkupiłem 2 razy tyle akcji teraz odbiło i już na brp na plus. Gifa.oddsle 9-10. Teraz mogę sobie odkupić więcej akcji anty siedzisz i kisisz i płaczesz na forum jak jestem aktywnym inwestorem
Słusznie Pan Muaddibb wytyka Ci co chwilę brak konsekwencji.
Nawet z powyższego wpisu wynika, że na dwoje babka wróżyła. Albo wyjdzie hicior albo nie.
A to całkowicie co innego niż "nie widzę perspektyw", kłamczuszku.
Ale to akurat dobrze, że tacy nie widzą perspektyw. To są typy co kupują zawsze na górkach. Ważne, że widzą perspektywy największe firmy samochodowe, 600 tysięcy oczekujących graczy, youtuberzy i media. To, że płaczki jak Gabrys czy Daro nikogo nie rusza.