W związku z tym, że są tutaj ludzie, którym nie zależy zbytnio na wzroście kursu, założyłem grupę, gdzie będziemy mogli wymieniać się informacjami, działaniami itd itp
Dla osób, które posiadają min. 5k akcji. Będę pisał do osób, które poproszą o dołączenie do grupy i to weryfikował, ponieważ już nie mam ochoty użerać się z trollami, mimo szczerych chęci.
W wolnej chwili napiszę więcej info tam na grupie.
Na grupie będziemy mieli większy ład, porządek, bez wyzywania, ubliżania itd. W końcu każdy chce zarobić i po to przyszliśmy na giełdę. :) Gramy do tej samej bramki.
Ogólnie forum nie jest złe, no może poza jednym rozchwianym expertem:). Wiadomo czasem ktoś coś napisze, trudno bywa. A z grupą fajnie by było mieć cel jak na Brand24. Przejście na GPW, E- walne, godna dywidenda o tym piszę od lat. Fejsa mam fejkowego
Dnia 2024-08-30 o godz. 19:56 ~benek napisał(a): > Ogólnie forum nie jest złe, no może poza jednym rozchwianym expertem:). Wiadomo czasem ktoś coś napisze, trudno bywa. A z grupą fajnie by było mieć cel jak na Brand24. Przejście na GPW, E- walne, godna dywidenda o tym piszę od lat. Fejsa mam fejkowego ;) i nie za bardzo się poruszam ale chętny jestem umówić się na coś więcej jak wymiana poglądów. Trochę akcji wystawiłem po 65 zł. można się dołączyć i też wystawić. RS
Jak chcesz to weryfikować? Zrzut ekranu z domu maklerskiego?
Jak będziesz chciał to zrobię ci taki jaki chcesz nawet, że posiadam 213700 akcji :D
Nie błaźnij się z weryfikacją :D
Kolesia mocno pogrzało od słońca. Chciał ode mnie zrzut ekranu z pozycją xD
Żadna inna grupa nie ma takich wymagań. Nawet grupa XTB na której jest ponad 6000 os i wielu znanych z twittera/youtuba ale dzban chce ludzi weryfikować bo na grupie będzie ile? 10os? 50? :D Jak bardzo chcecie dołączyć do tego ścieku z takim administratorem to odpalcie painta i zróbcie mu tyle akcji, aż gula mu wystrzeli :D
Najlepiej z pozycją mocno zieloną kiedy sam wisi wysoko na haku :D
Lepiej ci teraz żałosny człowieczku? xdd Koleżcy anonimowi na bankierze po pleckach poklepią i jest fajnie co nie? xd Jeszcze się umówcie i sobie odbyty wyliżcie.
Przecież ty się typie do uśpienia kwalifikujesz, a nie do inwestowania na giełdzie xd
Jak się czytać ze zrozumieniem nie umie, to później wychodzą takie cyrki xd
Dodam jeszcze, że wolę mieć 10 wartościowych ludzi w grupie, niż 100000 takich jak ty, którzy nic mądrego nie wniosą. Napisałem, że będę weryfikował i TO TEŻ ROBIĘ. Jak ktoś ma z tym problem, to wyłącznie jego jest problem. Ja nie będę siedział cały czas i weryfikował kto co dodaje.
Nie mam zamiaru słuchać jakiegoś klauna, co mądry jest z anonima, a fake konto to z reguły zakładają żałośni ludzie twojego pokroju.
Co sie czepiacie, kolega Desi chce normalnej wymiany informacji, faktow a nie tylko czytac wpisy niby to akcjonariuszy z obelgami, klamstwami, po co sie z tym uzerac a tak mozna zalozyc grupe z akcjonariuszami ktorzy rzeczywiscie posiadaja akcje danej spolki i pewnie bedzie weryfikowal stan posiadania akcji aby osoby bez akcji nie wstawialy swoich magicznych bezmyslnych postow bez jakiegokolwiek znaczenia
Ta weryfikacja jest śmieszna jak i ta grupa hakowiczów.
Tak jak ktoś pisał, 30sekund i można przerobić screena jak sie chce a admin bedzie zadowolony haha
I najważniejsze: ŻADNA GRUPA NA FB nie wymaga weryfikacji posiadania akcji. Też jestem na grupie XTB i takiego bezmyślnego pomysłu nie było.
Będziecie sobie tam lizać rany na przemia z d...ą