• Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Desi [188.146.33.*]
    W związku z tym, że są tutaj ludzie, którym nie zależy zbytnio na wzroście kursu, założyłem grupę, gdzie będziemy mogli wymieniać się informacjami, działaniami itd itp

https://www.(facebook).com/share/g/M2NivK8AMVoXTETG/?mibextid=K35XfP

Dla osób, które posiadają min. 5k akcji. Będę pisał do osób, które poproszą o dołączenie do grupy i to weryfikował, ponieważ już nie mam ochoty użerać się z trollami, mimo szczerych chęci.

W wolnej chwili napiszę więcej info tam na grupie.

Na grupie będziemy mieli większy ład, porządek, bez wyzywania, ubliżania itd. W końcu każdy chce zarobić i po to przyszliśmy na giełdę. :) Gramy do tej samej bramki.

Usuńcie () przy Facebook.

Zapraszam
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~sar [82.139.185.*]
    A możesz próg wejścia obniżyć do 3.5k akcji? ;)
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Desi [185.41.95.*]
    Pewnie. To już niech będzie te 3k. Zapraszam :D
    I jak coś to w wolnej chwili będę się odzywał i akceptował zaproszenia, bo teraz siedzę w robocie i nie mam za bardzo jak.
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Ruth [45.134.212.*]
    Desi , Desi zrób coś.
    Nie ma mnie na facebuku ale za to mam paszport Polastu.
    Co proponujesz?
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~benek [64.43.169.*]
    Ogólnie forum nie jest złe, no może poza jednym rozchwianym expertem:). Wiadomo czasem ktoś coś napisze, trudno bywa. A z grupą fajnie by było mieć cel jak na Brand24. Przejście na GPW, E- walne, godna dywidenda o tym piszę od lat. Fejsa mam fejkowego
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~benek [64.43.169.*]
    Dnia 2024-08-30 o godz. 19:56 ~benek napisał(a):
    > Ogólnie forum nie jest złe, no może poza jednym rozchwianym expertem:). Wiadomo czasem ktoś coś napisze, trudno bywa. A z grupą fajnie by było mieć cel jak na Brand24. Przejście na GPW, E- walne, godna dywidenda o tym piszę od lat. Fejsa mam fejkowego
    ;) i nie za bardzo się poruszam ale chętny jestem umówić się na coś więcej jak wymiana poglądów. Trochę akcji wystawiłem po 65 zł. można się dołączyć i też wystawić. RS
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~MM [83.29.110.*]
    Link niestety nie działa
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~4hr [37.47.246.*]
    Przeczytaj pierwszy post caly
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Janushek [5.173.206.*]
    Jak chcesz to weryfikować? Zrzut ekranu z domu maklerskiego?
    Jak będziesz chciał to zrobię ci taki jaki chcesz nawet, że posiadam 213700 akcji :D
    Nie błaźnij się z weryfikacją :D
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Podejrzany [94.254.174.*]
    Wrzuć zlecenie na s na 1 dzień po 80 albo innej cenie i będzie ok
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Pavvel [103.50.33.*]
    Kolesia mocno pogrzało od słońca. Chciał ode mnie zrzut ekranu z pozycją xD
    Żadna inna grupa nie ma takich wymagań. Nawet grupa XTB na której jest ponad 6000 os i wielu znanych z twittera/youtuba ale dzban chce ludzi weryfikować bo na grupie będzie ile? 10os? 50? :D
    Jak bardzo chcecie dołączyć do tego ścieku z takim administratorem to odpalcie painta i zróbcie mu tyle akcji, aż gula mu wystrzeli :D
    Najlepiej z pozycją mocno zieloną kiedy sam wisi wysoko na haku :D

Lepiej ci teraz żałosny człowieczku? xdd Koleżcy anonimowi na bankierze po pleckach poklepią i jest fajnie co nie? xd Jeszcze się umówcie i sobie odbyty wyliżcie.

Przecież ty się typie do uśpienia kwalifikujesz, a nie do inwestowania na giełdzie xd

Jak się czytać ze zrozumieniem nie umie, to później wychodzą takie cyrki xd

Dodam jeszcze, że wolę mieć 10 wartościowych ludzi w grupie, niż 100000 takich jak ty, którzy nic mądrego nie wniosą. Napisałem, że będę weryfikował i TO TEŻ ROBIĘ. Jak ktoś ma z tym problem, to wyłącznie jego jest problem. Ja nie będę siedział cały czas i weryfikował kto co dodaje.

Nie mam zamiaru słuchać jakiegoś klauna, co mądry jest z anonima, a fake konto to z reguły zakładają żałośni ludzie twojego pokroju.

A i do tych ludzi, którzy mają szczere intencje i nie mają nic do ukrycia to serdecznie zapraszam na grupę! :)
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~Janushek [146.70.176.*]
    Ale chamskie teksty wylewaja się z administratora tej grupy.
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~akcjonariusz [64.176.67.*]
    Wypadałoby przeprosić.
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~stefan [217.171.61.*]
    Co sie czepiacie, kolega Desi chce normalnej wymiany informacji, faktow a nie tylko czytac wpisy niby to akcjonariuszy z obelgami, klamstwami, po co sie z tym uzerac a tak mozna zalozyc grupe z akcjonariuszami ktorzy rzeczywiscie posiadaja akcje danej spolki i pewnie bedzie weryfikowal stan posiadania akcji aby osoby bez akcji nie wstawialy swoich magicznych bezmyslnych postow bez jakiegokolwiek znaczenia
  • Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~RomekTomek [45.248.77.*]
    Ta weryfikacja jest śmieszna jak i ta grupa hakowiczów.
    Tak jak ktoś pisał, 30sekund i można przerobić screena jak sie chce a admin bedzie zadowolony haha
    I najważniejsze: ŻADNA GRUPA NA FB nie wymaga weryfikacji posiadania akcji. Też jestem na grupie XTB i takiego bezmyślnego pomysłu nie było.
    Będziecie sobie tam lizać rany na przemia z d...ą

• Re: Utworzyłem grupę na fb Autor: ~TwójPanPsie [176.200.77.*]
    Ale kto wam karze do niej należeć ?

Nie podoba się do się nie podoba i tyle ,podoba się to się podoba

Chyba zrozumiałe ?
[x]
SUNTECH -3,03% 1,60 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.