napracowali sie dzis wykorzystujac lekkie wahniecie w dol i znow musza zbierac wyzej :) Obserwator przewidzial ze dzis 1.8 a w poniedzialek 2zł i wyglada na to ze ma racje
panie ale nie obrazaj pan dobre ? widzimy wszyscy ze wam rzyci pękają bo przegapiliscie idealna okazje na obłowienie sie ale spokojni - wciaz jest tanio !
tyle wiesz co se zjesz.. piszesz nawet w weekendy wiec podejrzewam ze zycie w samotnosci i zostaje ci to pitolenie tutaj jak to wszyscy ktorzy wierza we wzrosty to nagony xd
niezmiennie mnie bawisz Grzmotku...chyba nawet jak już ci sprzedam swój pakiet, bo ty przecież wciąż zbierasz, to zostanę tutaj na forum dla rozrywki... nieczęsto się spotyka takich zawodników jak Ty...
zalatwione ;d a no i juz nie zbieram jak cos. W gore nie usredniam poza tym. Mam swoje i czekam a moje zlecenie caly czas siedzi na tej samej pozycji w arkuszu
ee myslisz ze dopiero w przyszlym serio ? Przy tym FF na prawde wystarczą te umowy wydawnicze i jakies info o premierze zeby ruszyc na polnoc. Tu sa zrywy troche jak na Harperze