Ok ale trzeba wyzbyć się bezsensownego naganianie. Bo potem wpadają tu osoby co liczą na zyski w kilka dni maks tydzień i tylko problemy są z szorowaniem kursu po dnie.
Wszystko w swoim czasie. Masz akcje trzymaj, dokupuj i nie daj się wykorzystać przez kolkowiczow co skaczą z kwiatka na kwiatek
Oby Vee na biznesie z mPay nie wyszedł, jak " Zabłocki na mydle"!!! Posiadacze akcji mPay wiedzą, że to spółka, ktora wiele obiecuje, ale niewiele realizuje! Wystarczy prześledzić komunikaty z kilkunastu ostatnich miesięcy. Sami chyba do końca nie wiedzą, w jakim kierunku chcą iść?!
Nie ma znaczenia, co ja tu robię! Szkoda tych, co uwierzyli "w bajki z mchu i paproci" Prezesa Basiaka. W tej chwili wygląda to tak, jakby Zarząd Spółki "siedział i drapał się w głowę" zastanawiając się, co teraz robić???!!! Żadne strategie i pomysły "nie wypalają"???
Ale po co ty to piszesz skoro tonie ma znaczenia. Minęł tydzień od espi. A ty chcesz już milionów czy czego.
Jesteś wyjątkowo irytującym typem.
Spada to i dobrze. Ja się nie załapałem na pierwszy wzrost więc 45 groszy jak będzie to idealnie
Ehhh gadka z toba to jak z workiem kaszy. Ty widze wiesz co drobni robią z co myślą. A może im chcesz wmówić że trzeba sprzedać. To samo opowiadales jak było 40. Jak jakiś drobny wzial trochę w tej cenie i opylil po 60 to jest 50 proc do przodu. Nie chrzan inwestorze za dyche
No nie mów, że to taki "wymarzony" papier do inwestowania?! Wielu tutaj straciło już zaufanie do działań Zarządu, który chyba "miota się od ściany do ściany"!!!!
Większość papierów jest dokładnie takich samych.
Kwestia kiedy wchodzisz i wychodzisz.
Masz niezwykła zdolność pisania źle cokolwiek się tu dzieje. Jak członek rady kupił po 55 130k to mi to wystarczy
A jak spadnie nizej to kupie taniej niż on. I żaden Ziko nie musi mi prawić kazań o miotaniu się.
Ja wiem swoje. Dziękuję za troling
Ty próbujesz swoje frustracje na innych przenosić.