• LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [5.173.78.*]
    Dla osób mających trochę więcej w głowie niż ciągłe myślenie o emisjach akcji etc. polecam dzisiejszy post na LinkedIn. Info mające ogromne znaczenie dla wyceny CC. Wciąż bez czasu na pisanie na bankierkach ale niedługo uszczegolowie o co chodzi. I wciąż 100% stanu posiadania akcji Medinice. Pozdrawiam
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~gieldowydziobak [46.134.115.*]
    CoolCryo rządzi. Benchmark z innymi rozwiązaniami na rynku daje spektakularne wyniki. Czuć ekscytację w samym Medinice, to dobry znak.
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~mistrzu [31.182.251.*]
    jaki post, nic nie mogę znależć
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Lebomi [178.36.217.*]
    https://www.linkedin.com/company/medinice.pl
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Next [37.248.170.*]
    Jedyne co umiesz znaleźć to forum bankiera
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~GrubyMarian [89.64.103.*]
    "Z przyjemnością dzielę się wynikami ostatniego testu porównawczego przeprowadzonego w Medinice S.A.! Mam zaszczyt kierować zespołem inżynierów, który opracował CoolCryo®, który zapewnia najwyższą moc zamrażania w chirurgicznej ablacji serca! Istniejące rozwiązania są ograniczone, szczególnie w przypadku krioablacji grubszych tkanek. Czuję satysfakcję, że dzięki głębokiemu mrożeniu CoolCro® może być stosowany nie tylko w leczeniu migotania przedsionków, ale ma również potencjał w leczeniu częstoskurczów komorowych. Dziękuję Sanjeevowi Choudhary i Arkadiuszowi Dorynkowi za zaufanie i możliwość przekształcenia pomysłów dr. n. med. Piotra Suwalskiego w ratujące życie urządzenie medyczne."
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Prezes [94.254.159.*]
    Szanowny Panie Doktorze Grzegorzu Wróblewskim, Wynik testu stanowiskowego pokazuje skuteczność urządzenia opracowanego przez zespół Medinice S.A. Gratulacje!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~psychiatra [5.173.178.*]
    Nowy nick? To już nie będzieszwjka, zuckermana, krashana itp?
    Jak tam ReadGene wielonikowcu?
    Pamiętaj o lekach.
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Bacaonuca [37.109.33.*]
    A dudki, kiedy bedo z tego jakeś, hej.
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Max [31.60.45.*]
    Dudków może i nie będzie ale satysfakcja jest!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~xxx [81.15.130.*]
    Zawsze ma się 100% stanu akcji posiadania. Inaczej się nie da.
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Goldfinger_Blumstein [45.90.2.*]
    Pisałem wcześniej, że wrzesień przyniesie tutaj ciekawe rzeczy. Dla myślących polecam łączyć kropki
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [94.254.159.*]
    Twoja troska Max i próby czarowania jak to wywalaja akcje jest doprawdy wzruszająca. Ale rada - siedzisz na forum non-stop a Spółka ponoć nie warta zainteresowania. Chodzi mi o to że za bardzo na siebie zwracasz uwagę swoim czuwaniem na Spolce i komentowaniem wszystkiego, przez co przestajesz być wiarygodny w straszeniu! Zmieniaj chociaż nicki albo czasem się wycisz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.45.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    No musiałbyś czasem przy nagonce zmienić nick. Ja jestem poprostu rozczarowanym akcjonariuszem! Ile można czytać te bajki? Od 2 lat „komercjalizacja w tym roku” i jak nie było zysków tak nie ma. I dalej nie będzie jak zapowiedział prezes. A pieniądze z poprzedniej emisji już przejedzone…wstyd. Zarząd powinien podać się do dymisji. A to ż jesteś związany ze spółką to każdy wie.
    Tak, mentalnie jestem związany ze Spółką! xD
    I sprawdziłem Twoja postac. Jesteś takim rozczarowany akcjonariuszem, że żale zacząłeś wylewać po wystrzale na 13zl. Wcześniej przy spadkach nigdy Cię tu nie było.

Masz akcje, nie wątpię, ale zakupów chyba nie skończyłeś, okupujesz forum i ciągle biadolisz i straszysz innych sądze po to żeby wrócił kurs pod 7zl, po Ciebie!
    To widać z logiką nie wiele masz wspólnego. Wkurza że to wiecznie w trendzie spadkowym! Ja w życiu nie chce 7 zł! Niech wreszcie będzie te minimum 40 o których bredzicie! Tak etatowo też jesteś wiązany ze spółką i pięknie dbasz o świeżych zakupowiczow co by ich nie zabrakło to upłynniania akcji! Czasu na bankiera nie masz by pisać a wiecznie płodzisz posty naganiające ale by opisać konkret to już nie? Tylko co można napisać konkretnego jak w spółce lipa? To trzeba rzucić psychologicznie hasełko że wie się coś więcej ale napiszę się później? A w tym czasie dystrybucja bo ktoś się skusi na zakup pod tajemnicze info…sprytnie!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [77.87.7.*]
    Misiu kolorowy, nie chce mi się z tobą szarpać po bankierkach. Kilka kwestii wyjaśnienia:
    1. To piszę kolorowe posty naganiające na kupno czy piszę tylko że coś wiem i odwlekam ze względu na brak czasu? Zdecyduj się
    2. Gdybyś naprawdę wierzył że pracuję w Spółce to byś ze mną nie polemizował tylko słuchał!
    3. Jutro wrzucę info o finansowaniach z poszczególnych konkursów, bo to ma duże znaczenie chociażby w kontekście emisji akcji. Konkurs konkursowi nierówny. I zrobię Go ze specjalną dedykacją dla Ciebie.

p.s. Przestań podlajkowywać swoje posty bo to dziecinada straszna!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~yodyod [77.253.228.*]
    Max , polski rynek kapitałowy nie istnieje. Wszystkie TFI to banda dzieciaków którzy w pracy analizują a jakże Tindera przed weekendem. Kto ma największy obrót na GPW ? Ano Jankesi. Oni nie do końca mogą schylić się po spółkę typu Medinice, bo ich minimalne zaangażowanie często jest większe kapitalizacja danej spółki. Drobni inwestorzy to hieny, nie lubią polować, szukać tylko na gotowe na strzępki po uczcie lwa. Inwestowanie to krew, pot i łzy a potem, nie zawsze... PECUNIA ERECTUS. Ale do tego trzeba mieć i jaja twarde jak nie orzeszki, ale ruska stal i zwinny mózg, który potrafi połączyć kropki. Jeśli masz wpis na LinkedIn ze strony przedstawiciela spółki, to o co Ty oskarżasz Góru? Ucz się cierpliwości i NIE MYL STANU FIRMY Z JEJ KURSEM NA BANANIE!!!! To nie jest giełda, to grajdołek jest, ale dlatego daje tyle ONCE IN A LIFE TIME OPPORUNITIES
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [5.173.76.*]
    Aż sobie screena tego wpisu zrobiłem. Podoba mi się!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Zdzisiu [46.187.201.*]
    Czyli co to jest drugi Mercator? Pójdzie z 10 na 700?
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [5.173.59.*]
    Kurs i wskaźniki wyglądają podobnie, więc może może... Narazie priorytet to zabezpieczenie finansowania w Spółce żeby spokojnie móc negocjować cene!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Goldfinger_Blumstein [45.90.2.*]
    Na 700 nie, oezynajmniej w najbliższej przyszłości, ale na 70 to bardzo możliwe.
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [5.173.59.*]
    Dla mnie 12-18mcy od dolka to jest czas akuratny na zrobienie kursu x100 na Spolce z GPW (na NC z racji na widły to może być szybciej. Ale NC to jednak totalnie dziki zachód jest). Ale 1-1,5 roku to chyba wykracza poza Twoją najbliższą przyszłość?
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Ciekawa sprawa, czy wykorzystali CC naszej spółki do zabiegu.
    https://www.medonet.pl/narodowy-test-zdrowia-polakow/choroby-kardiologiczne,dorota-wellman-zdecydowala-sie-na-ablacje--ataki-trwaly-po-20-pare-godzin,artykul,92153524.html
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Max [37.47.196.*]
    Nie. Poczytaj wywiad - konkurencja
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [5.173.85.*]
    Dowód! Dawaj dowód!
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Alfa [172.226.62.*]
    Dajcie już spokój panowie z tym przepychaniem, wszyscy doskonale wiemy że hieny już widzą jak mało zebrali poniżej 10 i będą straszyć licząc że ktoś się pozbędzie szersow, a tu zong bo papier w silnych rękach i nikt z akcjonariuszy tanio akcji nie odda.
    Czekamy na komercjalizacje i dywidendę, a później zobaczymy co dalej..
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Max [37.47.196.*]
    Największy problem że nikt z akcjonariuszy nie chce tego kupować…liczą że ktoś podbije za nich a tu zonk bo nie ma chętnych…czekamy na emisję i dalsze spadki a potem zobaczymy co dalej! Zapewne nie jeden wywiad i bajki nas czekają
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Góru [5.173.85.*]
    Że nie ma chętnych na sprzedaż tylko przerzucanie między sobą to już nie wspomnisz? Taki z Ciebie zatroskany akcjonariusz?
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Max [37.47.251.*]
    Nie ma? Zobacz wykres…spadki z 40 na 7 skąd się wzięły? Nadmiar chętnych do sprzedaży względem tych kupujących. Potem podbitka na 13,xx i systematyczne upłynnianie…to żadna magia ani tajemnica. Każdy notowania może sprawdzić - twą nagonka nic tu faktów nie zmieni
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~MedtroniX [141.0.12.*]
    Sprzedaj te kilkadziesiąt sztuk akcji, po co się męczysz? Wystaw jutro po 11 zl. Moze znajdzie się frajer co odkupi. A za te pieniądze kupisz sobie w Tesco wieże hi-fi albo nawet jak upolujesz to i płaski telewizor i na święta będziesz Kevina miał na czym oglądać
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Max ma mniej akcji niż cygan
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~Max [37.47.251.*]
    Nie wiem ile ma cygan. Znając życie mam więcej od tutejszych naganiaczy - oni często nie mają ich wcale - kasę dostają za wpisy (jak obstawiam góru)
  • Re: LinkedIn Medinice Autor: ~GrubyCygan [89.64.103.*]
    Ja mam 23 cm :)
[x]
MEDINICE -0,71% 11,20 2025-11-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.