Już nieaktualne trollu. 249. Hehehe 6 miejsc w 1dzień, jutro 245 , a trailerow jeszcze bedzie 10 Wjazd do top 50 do końca roku , a potem ppwolna wspinaczka do top10. I rozwalamy obecną pozycję SH2, w którym Bloober ma zerowe udziały, ale 100mln usd zrobi hebehe.
xD Nieprawdopodobne xD To wciąż 121 pozycji niżej niż taki mocarz jak Holstin od Sonki, której market cap to 33 mln zł :))) Ale za to jest wyżej od Dark Moon od Jujubee!! Braaaaaaawooooooo
Elciapo porównał to coś do Silent Hilla ... Nie no odpał. Jeżeli to strzelające, prykające coś przegoni Holstina to już będzie sukces. Na razie to ludzie na youtube mają bekę z tej gry. Silent Hill ... Ty się módl żeby z tego wyszedł chociaż taki sprzedażowy Chernobylite.
Chłopie gdyby ten gameplay był interesujący,gra była interesująca to gra powinna iść na wishlist w górę o 35 miejsc w dobę,a nie 5 miejsc.Kumasz? ta gierka to niestety kolejny przemoknięty kapiszon,wśród wielu kapiszonów na polskim gamingu.
Kolejny raz okazało się,że na gamingu są CD Projekt i Techland,które robią gry dla milionów graczy,a reszta to niszowe spółeczki,które robią niszowe gry. Tutaj został popełniony jeden ważny błąd i przez to spółke czeka dalszy zjazd kapitalizacji i ceny akcji.Zamiast Starrupture,trzeba było robić Green Hell2 i takie są fakty. Trzeba było powtórzyć ruch CD Projekt,tzn. po Wiedźminie,CDR zrobili Wiedzmina2 i później Wiedzmina3.Wielki błąd Creepy Jar,że nie powtórzyli tego co kiedyś uczynił CD Projekt.
245 . Hehehe 10 miejsc do góry w dobę. A mialo być tak fatalnie. @funciak kojarzę cię z Cdr gdzie naganiałeś na spadki tymi samymi tekstami od 80 zl. Gdzie kurs jest teraz? sam widzisz. Techland juz jest chiński. CREEPY JAR to będzie nowy polski drugi gracz, a SR przebije Manor Lordsów
Elczapo nie kojarzysz mnie z CD Projkt i naganiania na spadki,bo to zmyślona historia,wrecz było odwrotnie i ja kupiłem dawno CD Projeky i sprzedałem jak było 400 zł.Tp ze ktos ma takie samo IP to nie moja wina.