Wiesz czemu jest -3.33%? Ja wiem.. Wiesz kto się bawił TKO i ustawiał po 100k na S? Ja wiem.. Wiesz czemu to znikło? Ja wiem.. Jeśli nie będzie dziś -15% znikniesz z netu na zawsze OK? :)
Za jakiś czas będziesz w brodę sobie pluł, że następna szansa uciekła Ci sprzed nosa..
Póki co, bądź zdrów..
Witaj mam pytanie na jakiej podstawie twierdzisz,że Euromark to bankrut?
Proszę jeśli masz informacje o bankructwie podziel sie wiedzą.!
Jestem w kontakcie z Euromark jak i inne osoby które posiadaja akcje spółki i mogę Ciebie zapewnić,że kłamiesz zastanów się co piszesz.!
Pewne oczy już są zwrócone na nasze forum i możesz mieć duze problemy i nie straszę tylko ostrzegam.
Zastanow się kolego co robisz i dlaczego to robisz?
Moim zdaniem zachowujesz się tak jak osoba która zarządza aktywami np CU popełnila
duży błąd sprzedając Euromark za 0,55-0,88 i jest niemal pewne,że starci pracę za super pomysł,ze sprzedażą.
Natomiast ludzie z funduszy nie piszą postów na forum poniewaz nie mają czasu sam znam takie osby więc kim jesteś ?
Naprawdę jestem strasznie ciekawy i dowiem się dlaczego to robisz i dlaczego.
ZGODNIE Z MOIMI SUGESTAJAMI EUROMARK LECI NA DNO ,
TO NIE PŁYNNA SPÓLKA
WZROST BYŁ CZYSTO SPEKULACYJCNY
2 FIX OBROTY SPADŁY
JEŻLI JACKU NIE UTRZYMASZ OBROTÓW 50 TYS DZIENIE MASZ KAPLICE
EROMARK TO BANKRUT
zwrócone ale na ciebie, przez gości z bejsbolami w grabach. Poczytajcie jego rekomendacje na SkyEurope, Hutmenie, Drewexie i paru jeszcze innych a później spójrzcie na ich notowania. To typowy cwaniaczek.