• Dzsiaj minimum -15% Autor: ~Vyrocznia [217.96.63.*]
    nie słuchajcie naganiaczy na wzrosty bo nie ma żadnych powodów do wzrostów a to że jest tanio to nieprzypadek.
  • Re: Dzsiaj minimum -15% Autor: ~jacek1978 [213.158.199.*]
    BRAWO ZA PROGNOZĘ BRAWO.!

Poczekaj do lipca
  • Re: Dzsiaj minimum -15% Autor: ~Vyrocznia [217.96.63.*]
    to tylko prognoza ale pierwszy fix -3,33%
    a wlipcu będzie padał deszcz czy będzie świeciło słońce?
  • Re: Dzsiaj minimum -15% Autor: ~dex [83.31.187.*]
    Wiesz czemu jest -3.33%? Ja wiem.. Wiesz kto się bawił TKO i ustawiał po 100k na S? Ja wiem.. Wiesz czemu to znikło? Ja wiem.. Jeśli nie będzie dziś -15% znikniesz z netu na zawsze OK? :)

Za jakiś czas będziesz w brodę sobie pluł, że następna szansa uciekła Ci sprzed nosa..
    Póki co, bądź zdrów..
  • euromark leci w przepaść Autor: ~euroark [94.254.188.*]
    drugi fix 1.40

jutro cena 1.20 spekulanci uciekają , wig spada nałeb na szyje uwaga na drugi nie płynny fix euromark to bankrut
  • Re: Dzsiaj minimum -15% Autor: ~jacek1978 [213.158.199.*]
    Witaj mam pytanie na jakiej podstawie twierdzisz,że Euromark to bankrut?

Proszę jeśli masz informacje o bankructwie podziel sie wiedzą.!

Jestem w kontakcie z Euromark jak i inne osoby które posiadaja akcje spółki i mogę Ciebie zapewnić,że kłamiesz zastanów się co piszesz.!

Pewne oczy już są zwrócone na nasze forum i możesz mieć duze problemy i nie straszę tylko ostrzegam.

Zastanow się kolego co robisz i dlaczego to robisz?

Moim zdaniem zachowujesz się tak jak osoba która zarządza aktywami np CU popełnila
    duży błąd sprzedając Euromark za 0,55-0,88 i jest niemal pewne,że starci pracę za super pomysł,ze sprzedażą.

Natomiast ludzie z funduszy nie piszą postów na forum poniewaz nie mają czasu sam znam takie osby więc kim jesteś ?

Naprawdę jestem strasznie ciekawy i dowiem się dlaczego to robisz i dlaczego.

\Pozdrawiam

• Re: Dzsiaj minimum -15% Autor: ~RADEK [188.33.127.*]
    ZGODNIE Z MOIMI SUGESTAJAMI EUROMARK LECI NA DNO ,

TO NIE PŁYNNA SPÓLKA
    WZROST BYŁ CZYSTO SPEKULACYJCNY
    2 FIX OBROTY SPADŁY
    JEŻLI JACKU NIE UTRZYMASZ OBROTÓW 50 TYS DZIENIE MASZ KAPLICE
    EROMARK TO BANKRUT
  • Nie wierzcie mu!!! To jest zwykły naciągacz. A oczy to są... Autor: ~macius [83.11.86.*]
    zwrócone ale na ciebie, przez gości z bejsbolami w grabach. Poczytajcie jego rekomendacje na SkyEurope, Hutmenie, Drewexie i paru jeszcze innych a później spójrzcie na ich notowania. To typowy cwaniaczek.
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 11:19:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.