Uwaga na Elczapo.Słynie z naganiania na wielu spółkach gamingowych.Gość kupuje akcje,później ostro nagania,a jak cena akcji rośnie 20% to gość ucieka i zyczy powodzenia.
Mamy na forum Ha,Analityka i Elczapo,plus jeszcze z trzech naganiaczy,którzy będą zmyślać ile to mln egzeplarzy gry kupią gracze.To są zawodowcy. Niestety gameplay,wygląda na strzelanke,jak z 2012 roku,takze nawet WW3 wyglądało lepiej od tego gameplaya,a teraz sprawdzcie ile graczy gra w WW3,ile zysku miało i ma Farm51.
Ja tu siedze chłopie 2 lata i gdybym chciał kupić akcje to bym dawno kupił,kumasz to?
Ja po prostu co kilka dni tu zaglądam i oceniam nastroje i czy warto kupić akcje.Niestety im dłużej tu jestem,tym bardziej jestem sceptyczny do spółki,premiery i ceny akcji.Ten gameplay wygląda kiepsko,to taka gorsza wersja shooterea WW3.To niech kazdy sam oceni,jak się zmonetyzowało WW3.
Wielu z tego forum nie rozumie,że luźne komentowanie,nie oznacza naganianie na wzrosty lub spaki,zainteresowanie spółką.Natomiast ilość naganiaczy na wzrosty,zaczyna mocno dominować.Pewnie kupili akcje i liczyli sprzedać 20% wyżej,ale jak widać jest zonk