• powolutku pomalutku Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    skoro tak mizerna aktywność kupujących, zapewne objawią się, że kupią wagonami gdy ogłoszą kolejny skup, to spółka na spokojnie w mijającym mcu 19,5k szt nabyła i stan na dziś 6,43 %.
    Dużo...dla wielu niewiele :)
    ps dla zainteresowanych na ostatnim Gamesconie Actina wystawiła prawie 300 kompów na stoiskach deweloperów :) rozmach lub gest :)
  • Re: powolutku pomalutku Autor: ~maniek [31.6.159.*]
    to musiało się tak skończyć wiecznie kurs rosnąć nie mógł, otwieranie nierentownych sklepów w małych miastach też nie poprawiło zysków spółki i mamy to co mamy.
  • Re: powolutku pomalutku Autor: ~aa [85.221.255.*]
    sugeruję Ci - skoncz interesować się actionem i sprzedaj akcje lub zainwestuj czas w research czym się spółka zajmuje, jeśli uważasz, ze sklepy "Action" należą do spółki Action notowanej na GPW.
  • Re: powolutku pomalutku Autor: ~maniek [31.6.159.*]
    Dnia 2024-08-30 o godz. 12:22 ~aa napisał(a):
    > sugeruję Ci - skoncz interesować się actionem i sprzedaj akcje lub zainwestuj czas w research czym się spółka zajmuje, jeśli uważasz, ze sklepy "Action" należą do spółki Action notowanej na GPW.

a niby do kogo te sklepy należą skoro nawet nazywają się ACTION może do Asbis lub PEPCO.he, he !!!! Spółka urosła z 2 zł i teraz nie chce więcej rosnąć, kupuj po 20 ci gościu sprzedam.
  • Do Mańka w sprawie ACTION Autor: ~Wujek_Dobra_Rada [31.60.105.*]
    Przyjacielu, podążaj za radami, poczytaj coś więcej, a nie tylko wpisy na forum ACTION. No i naszej Spółki perełki, nie myl kolejny raz że sklepikami Action. Pamiętaj też, aby nasze przedsiębiorstwo, będące na GPW pisać zawsze majuskułą. Wieczorną czytelnię zacznij od tego miejsca: https://www.ACTION.pl/pl/
  • Re: Do Mańka w sprawie ACTION Autor: ~maniek [31.6.159.*]

Dnia 2024-08-30 o godz. 21:29 ~Wujek_Dobra_Rada napisał(a):
    > Przyjacielu, podążaj za radami, poczytaj coś więcej, a nie tylko wpisy na forum ACTION. No i naszej Spółki perełki, nie myl kolejny raz że sklepikami Action. Pamiętaj też, aby nasze przedsiębiorstwo, będące na GPW pisać zawsze majuskułą. Wieczorną czytelnię zacznij od tego miejsca: https://www.ACTION.pl/pl/

tu masz rację kolego nigdy nie analizowałem poważnie action-a i uważałem że sklepy action są właśnie tej firmy, wiedziałem jedynie że kurs akcji tej spółki jest po dużych wzrostach i nie widziałem potencjału wzrostu a teraz może i 20 zł tu kiedyś złapiemy..
  • Re: Do Mańka w sprawie ACTION Autor: ~Leciutko [31.0.32.*]
    35 będzie
[x]
ACTION 0,19% 26,75 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.