skoro tak mizerna aktywność kupujących, zapewne objawią się, że kupią wagonami gdy ogłoszą kolejny skup, to spółka na spokojnie w mijającym mcu 19,5k szt nabyła i stan na dziś 6,43 %. Dużo...dla wielu niewiele :) ps dla zainteresowanych na ostatnim Gamesconie Actina wystawiła prawie 300 kompów na stoiskach deweloperów :) rozmach lub gest :)
to musiało się tak skończyć wiecznie kurs rosnąć nie mógł, otwieranie nierentownych sklepów w małych miastach też nie poprawiło zysków spółki i mamy to co mamy.
sugeruję Ci - skoncz interesować się actionem i sprzedaj akcje lub zainwestuj czas w research czym się spółka zajmuje, jeśli uważasz, ze sklepy "Action" należą do spółki Action notowanej na GPW.
Dnia 2024-08-30 o godz. 12:22 ~aa napisał(a): > sugeruję Ci - skoncz interesować się actionem i sprzedaj akcje lub zainwestuj czas w research czym się spółka zajmuje, jeśli uważasz, ze sklepy "Action" należą do spółki Action notowanej na GPW.
a niby do kogo te sklepy należą skoro nawet nazywają się ACTION może do Asbis lub PEPCO.he, he !!!! Spółka urosła z 2 zł i teraz nie chce więcej rosnąć, kupuj po 20 ci gościu sprzedam.
Przyjacielu, podążaj za radami, poczytaj coś więcej, a nie tylko wpisy na forum ACTION. No i naszej Spółki perełki, nie myl kolejny raz że sklepikami Action. Pamiętaj też, aby nasze przedsiębiorstwo, będące na GPW pisać zawsze majuskułą. Wieczorną czytelnię zacznij od tego miejsca: https://www.ACTION.pl/pl/
Dnia 2024-08-30 o godz. 21:29 ~Wujek_Dobra_Rada napisał(a): > Przyjacielu, podążaj za radami, poczytaj coś więcej, a nie tylko wpisy na forum ACTION. No i naszej Spółki perełki, nie myl kolejny raz że sklepikami Action. Pamiętaj też, aby nasze przedsiębiorstwo, będące na GPW pisać zawsze majuskułą. Wieczorną czytelnię zacznij od tego miejsca: https://www.ACTION.pl/pl/
tu masz rację kolego nigdy nie analizowałem poważnie action-a i uważałem że sklepy action są właśnie tej firmy, wiedziałem jedynie że kurs akcji tej spółki jest po dużych wzrostach i nie widziałem potencjału wzrostu a teraz może i 20 zł tu kiedyś złapiemy..