Wczoraj nawet były podane odpowiednie przepisy, z których wynika, że musi być wezwanie. Nawet ktoś podał termin, do kiedy mają czas. Tyle tylko, że to nie będzie żadne wezwanie przymusowe jak to ująłeś.
Dnia 2024-08-28 o godz. 16:46 ~Kici napisał(a): > A jakie to będzie wezwanie? I jeszcze raz pytam dlaczego usunięto cały post? Nic złego nie było pisane.
Moderatora też Cypry wysoko zawiesiły. Ratuje się jak może
Poczytaj sobie przepisy do przymusowego potrzeba im 95 % a tyle nie mają i nigdy nie będa mieli , a wezwanie będzie bo musi być są prawnie do tego zobligowani , tyle że nic z tego nie wyjdzie.
To świadczy o tym że ktoś z otoczenia nie chce aby prawda wyszła na jaw. Maliniak jest płatnym naganiaczem. Spółka nic z tym nie robi , także daje to dużo domyślenia...
Dnia 2024-09-05 o godz. 16:47 ~Adam napisał(a): > To świadczy o tym że ktoś z otoczenia nie chce aby prawda wyszła na jaw. Maliniak jest płatnym naganiaczem. Spółka nic z tym nie robi , także daje to dużo domyślenia...
szkoda - to był najlepszy post na tym forum od lat :)
Faktycznie coś w tym jest. Wcześniej był post o maliniaku i jego naganianiu i też został skasowany. Generalnie uważałem że to gość z syndromem Sztokholmskim ale po usunięciu tego posta chyba przesune się do opini że jest naganiaczem
Napisałem ale nie opublikowali. Chyba ten tytuł automatycznie blokują. Ciekawe dlaczego? Kto jest w to zamieszany? Przecież Maliniak pisze kilkanaście takich postów tygodniowo i nikt go nie blokuje. A tutaj usuwanie całego postu , to trochę przesada...
Dnia 2024-09-05 o godz. 21:57 ~Adam napisał(a): > Napisałem ale nie opublikowali. Chyba ten tytuł automatycznie blokują. Ciekawe dlaczego? Kto jest w to zamieszany? Przecież Maliniak pisze kilkanaście takich postów tygodniowo i nikt go nie blokuje. A tutaj usuwanie całego postu , to trochę przesada...