Emisje akcji były po 10 i 13 zł Obecnie bronimy 13 zł Przy słabym sentymencie na szerokim rynku lub determinacji sprzedających możliwe zejście na 10 zł Tam jest kluczowe wsparcie Od października możliwa zmiana wajchy na wzrost kursu Styczeń 2025 mają ruszyć kluczowe dla spółki badania kliniczne...
że co prosze ? nieprawdopodobne ? :) nieprawdopodobne tu wydawało zjechanie kursu z 40 na 13 PLN , a zjechali wiec te pare PLN jeszcze spokojnie mogą pociągnąć w dół.
Odpuszczam SDS narazie. 3cie kółko kręcę na PURE. Wszystko z SDS odrobione dzięki PURE. Kupno po 21zl i dalej od 30 do 40proc zarobku. Easy money. Do zobaczenia
Dzięki Alicja, dzięki ostatnio Twoim poczynaniami na Pure, zmotywowałas mnie i zaryzykowałem zakup. Dziś sprzedane po 27 i 28zl i mam na wakacje z rodziną w Grecji. Pozdrowienia z Poznania
Oooo... dziękuję. Ale ja nie jestem doradczynią. Ja czasem napiszę i moich zakupach. Jak widzisz czasowo niektóre nie są idealnie trafione ale w long term to bez obaw. Bylebys miał ok 12 miesięcy czasu na zwrot z inwestycji. W międzyczasie kupuje coś na kółko 15 do 30proc max. No Pure to aż się prosił, tu po każdym info jest 30zl i tam trzeba sprzedać więc zrobiłeś wg mnie dobrze. Zastanów się nad Orlenem
20stego dywidenda a dolar niski. Uważam że ktoś ma dolara, skupuje PKN dla 8proc dywidendy i za chwilę osłabi złotówkę. Tak gdzieś słyszałam:) Scope też dziś dokupiłam poniżej 160zl. Zobaczymy