Firma pracuje nad przełomową technologią okularów AR wspierających żołnierzy na polu walki. Takie urządzenie nie tylko zastępuje inne niewygodne, niefektywne ale znacząco zwiększa przewagę na polu bitwy. Prototyp produkcyjny zostanie pokazany na MSPO a targi przyniesą konkretne zamówienia i konktrakty. Spółka z olbrzymim potencjałem.
Wszystko co napisałeś się zgadza, a o tym czy 400% to zadecyduje rynek jak firma pokaże pierwsze umowy. Cena za sztukę to 15-20k? Taka moja wycena na podstawie ceny noktowizora wojskowego pierwszego z brzegu z neta. Uważam, że jak produkt będzie dobry i poprawią kąt widzenia względem HOLOLENS na 120 stopni lub więcej tak jak jest w założeniach to zamówienia nie będą na 100 sztuk tylko w tysiącach. Czas pokaże.
Jeśli ruszą zamówienia to przy cenie którą podałeś to chyba będzie więcej jak te 400%, tym bardziej, że jednak gogle oprócz termowizji mają mieć inne funkcje i feature'y, więc w mojej ocenie będą droższe niż termowizja. Prezes w jednym z wywiadów opowiadał, czemu pomimo niesamowitego skoku technologicznego Hong Kong jest ciężki dla takich firm i wspominał, że ich celem jest rynek główny. Jeśli to się zrealizuje to ja tu widzę prędzej kurs i 30pln a nie 8-10 ale to już odległa przyszłość. Wracają bliżej to przyszły tydzień może być gorący jeśli gogle będą spełniać założenia, to będzie przełom na rynku. Dodatkowo te gogle mają wspierać nie tylko wojsko ale też inne służby (ratownictwo, policja itp) ale też mają mieć zastosowanie w przemyśle.
Podziw bierze, że jedna zatrudniona osoba tak duzo osiągnie i jest tak wielozadaniowa. Wszak musi być zarazem inżynierem, testerem, producentem , sprzedawca, wystawca, księgowym, magazynierem i długo by jeszcze wymieniać jej funkcje. Przede wszystkim na podziw zasługuje fakt, że planuje zrealizować 49 mln sprzedaży w zaledwie cztery miesiące.
Pić to można do wielu rzeczy. Aktywną trwale na poziomie 25tys mają dać produkcję tych wybitnych okularów? Czy może te należności za dostawy usług i materiałów w wysokosci 159tys? To są te środki przekazywane podwykonawcą? A może podwykonawcy to te usługi obce za 69tys?
Jesli posiadasz papier to dziwie siè Twojemu podejsciu a jesli nie posiadasz to tymbardziej ! Konstruktywny krytycyzm nie jest niczym zlym natomiast brak wiary zostawiè bez komentarza! Zadna wola na siłè Ciè tutaj nie trzyma,zawsze mozna sprzedac pkc-em !
Tutaj każda większa kwota jest zamrożona na lata. Bez szans na jej odzyskanie. Swój pakiet 1tys akcji bujałem się sprzedać kilka dni.
Jedyne większe obroty to jak WZA obecnym opowiedziało nowe bajki.
Pakiet 1 tys akcji się bujałeś? 30k w 15 minut rozbierane jak się pojawi a Ty 1k nie umiałeś sprzedać? Całe szczęście, że tu jesteś anonimowo to możesz pisać każdą głupotę.
Płakać to każdy będzie kto ma ich więcej i wierzy, w bajki o tym co tu niby ma być.
Firma bez fundamentów, bez wyników, bez produktów, bez aktywów, bez kasy ALE z jedną osobą na umowie o dzieło i licznymi historiami o marzeniach
Wysyp to jest naganiaczy z coraz to cudowniejsza nowina.
Jak np:
1. SNN zarejestrowane na tagach
2. Nowy Prezes
3. 400% w górę
4. Nie ma akcji
5. Rekordowe wydatki na zbrojenie
6. Wrótce prezentacja
7. Kielce niebawem
8. Zostało 5 sesji
9. Wycena 193 mln zł
.
.
.
A piszą te cudowne wiadomości Ci sami ślepo wierzący w cud. Gdzie obroty cały czas na akcjach są groszowe.
Kolego, dobrze że zebrałeś te rzeczy w jedno miejsce. Te wydarzenia mają miejsce, tu nie ma żadnej ściemy. Wczoraj spółka zaczęła dawać oficjalnie komunikaty na swojej stronie o targach i produktach, które zaprezentują. Naganiajcie dalej, a spółka robi swoje zgodnie ze strategią ogłoszona przed przejęciem.