• Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Kisiel [31.182.200.*]
    Coś własnego wymyślili? Czy dalej tylko kopie? Jakieś innowacje wdrożyli? Czy wszystkie nadal nieudane i nawet do własnych produktów nie używają? Dotacje pozwracane? Jak sprawy w sądach niegdysiejszych "geniuszy zarządzania" co to nic własnego nie wymyślili?...
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Roz [83.28.234.*]
    https://www.wiadomoscikosmetyczne.pl/producent-kosmetykow/polskie-kosmetyki-only-bio-wsrod-najwiekszych-innowacji-w-europie-2367076
    https://www.wiadomoscikosmetyczne.pl/producent-kosmetykow/nielsen-oglosil-liste-najlepszych-innowacji-2020-roku-2364565

• Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Tomek [77.222.255.*]
    Kisiel, mówisz i masz.
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Kisiel [31.182.200.*]
    Ale to nie zrozumieliście pytania. Zatem powtarzam:
    Czy w końcu wymyślili coś sami??? "Innowacje" z 2020 i 2022 :):):) 
    Przecież ta pseudo innowacja, robiona na słabych składnikach aktywnych, to tandetna kopia cudzego konceptu. Jak wchodzili z tym cheapsh.tem na rynek, to na 16 produktów, 15 było toczka w toczkę skopiowana od twórców kategorii porowatości i równowagi PEH. Zatem jak tam innowacyjne surowce i produkty pod batutą technologa obuwia, który zakłopotany na targach nie potrafi wskazać ani jednego produktu z własnym surowcem... :):):)
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Wyjaśniacz [5.173.91.*]
    To dlaczego ich wyróżnili za innowacje jak twierdzisz, że to skopiowali? Oni się nie znają, a ty się znasz jako jedyny?
    Płatne konkursy to tak jak wybory miss remizy w Pcimiu... :):):)
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Adam [89.64.66.*]
    Kisiel, ale to nie my ocenialiśmy ich produkty. To nie to forum. Jako akcjonariusz mogę ci tylko współczuć i poradzić, abyś nie używał ich produktów. Jest sporo innych firm i na pewno trafisz na oryginał.
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Adam [37.30.14.*]
    Kisiel, jak nie chcesz Only Bio to kup sobie DX2 w czarnej tubie na swoją siwą łepetynę....ha,ha,ha...
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~ja [95.160.156.*]
    kisiel chcialby dolaczyc do wisielca maniaka na medappie hahaha
    No tak jak nie pasuje do tezy to trzeba wymyślić argument "opłacane konkursy". Równie dobrze ja mogę napisać, że tu jesteś opłacony by tak pisać iam takie same dowody na to jak ty, onlybio opłacało konkursy. :)))
    Sorry, że dopiero teraz ale zajęty byłem.
    Bo tak. Opłacane. Ponadto Nielsen nie bada czy ktoś wymyślił czy tylko naśladuje. Liczy się ilość!
    Swego czasu w PL Tiger czy inne Blacki też wygrywały z Red Bullem w rankingach tego typu. A, że to tylko tańsze kopie były... Who cares.... :):):)
    Wracam do pytania z samego początku: jak tam? Mają coś własnego? Do czegokolwiek nadają się (nie nadające się nawet do własnej produkcji) "innowacyjne" surowce, substancje "aktywne"? :):):)
  • Re: Jak tam Boruta i Only(pseudo)bio? Autor: ~Krzysiek [77.222.255.*]
    Kisiel, jak jesteś taki cwaniak to napisz jedno pełne zdanie o Onlybio a nie ciągle używasz nazwy Boruty której już nie ma... Masz jaja to pisz nie masz to się nie kompromituj tutaj.
    No to dobra Tiger, Black skopiowali od redbulla. A onlybio te produkty do włosów od kogo skopiowali?
    Coś bidnie.... A mój post o konkursie wierni fani Boruty zgłosili do usunięcia... Czego się boicie? Że własnych produktów nie ma??? no nie ma......
    Skąd wiesz, że ktoś zgłosił do usunięcia, jak dalej jest wątek i pod nim piszesz? Nikt nic nie usunął. I już ci odpowiedziałem wyżej na twoje pytanie. Podałem linki do dwóch produktów które stworzyło Olnybio. Dostało za to nagrody czy wyróżnienia za innowacje. Jak twierdzisz, że od kogoś skopiowało te produkty to napisz od kogo. Jak nie potrafisz napisać czy się boisz to rozumiem wygrałem konkurs. Dla przypomnienia wrzucam jeszcze raz linki do tych roduktów.
    https://www.wiadomoscikosmetyczne.pl/producent-kosmetykow/polskie-kosmetyki-only-bio-wsrod-najwiekszych-innowacji-w-europie-2367076
    https://www.wiadomoscikosmetyczne.pl/producent-kosmetykow/nielsen-oglosil-liste-najlepszych-innowacji-2020-roku-2364565
[x]
HUBTECH 2,97% 0,28 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.