• gra w zaniżanie Autor: ~Zorro [45.149.208.*]
    ktoś koniecznie chce zdołować, widac to siłowe parcie i podrzucanie zaniżonych pakiecików
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~LESZCZ [89.66.118.*]
    Było wybicie od okolic 20 zł teraz konsola miedzy 21,5 a 26.
    Poprzednio konsolidacja trawa ok 9 msc. zobaczymy ile potrwa teraz.
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~Zorro [45.149.208.*]
    czyli ciąża ?? żeby tylko nie było ciąża u gryzonia czyli 3 tyg !!
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~LESZCZ [89.66.118.*]
    To chyba już nie gra na zaniżanie. 8 sesja z rzędu spadkowa, chyba mamy zamykanie pozycji.
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    haha, haahha , zamykanie pozycji, no chyba przez takiego inwestora jak ty. Gdybym tylko ja zamykał to obroty byłyby dużu, dużo wyzsze, wiec ....????
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~LESZCZ [31.0.83.*]
    No tak jak jestem Leszczem więc taką kwotę jak dziś obroty mam na całą giełdę :) średnio po 30/40k na jedną spółkę.
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~LESZCZ [31.61.174.*]
    Rynek dyskontuje słabsze wyniki po sezonie? BTW byłem z sklepie stacjonarnym w zeszly weekend i patrząc po ilości klientów i kolejce przy kasie to chyb wyniki powinny być przyzwoite.
    Jednak zamykanie pozycji widać to po zleceniach.
    zamykanie pozycji ... !!!??? siłowe zaniżanie ceny ... kropka !!!!!!!! to widac gołym okiem,
    Tak a co powiesz po 11 sesjach spadkowych ? Z chwilę dojdziemy do 30 % od szczutu jeszcze 20% i może coś coś zacznie dziać.
    żeby zakończyć bezsensowne dyskusje, powiem tak, zapewne po tych siłowych spadkach staje sie faktem , ze firma jest w stanie upadłości !!! Nie ??
    A dlaczego ma być w stanie upadłości? Firma ma się dobrze i pewnie będzie pokazać coraz lepsze wyniki. Od dołka urosło ok 150% więc ktoś kto kupował w okolicy dołka zrealizował zysk. Teraz zatrzymało się na wsparciu więc technicznie jest okazja do ponownego ruchu w górę ale może się okazać że jeszcze 20% w dół i dopiero tam pojawi się popyt.
    I dlatego uważasz że realizacja zysków jaka miała miejsce to ucieczka z waloru? Zobacz to była spokojna sprzedaż dzień po dniu a nie wywalanie pkc żeby jak najszybciej uciec. Zupełnie naturalny ruch ważne aby obserwować kiedy sie zakonczy i podłączyć się do ruch.
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~LESZCZ [37.248.175.*]
    Chyba jednak podwójny szczyt. Kierunek 15 pln
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~Ja [86.111.112.*]
    Firma ma cały czas wzrost obrotów i zysków plany mają na podwojenie ilości sklepów więc trzeba cierpliwie czekać na 50
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~LESZCZ [31.0.47.*]
    Pewnie tak jak piszesz, choć taki zjazd jak od trzech tygodni jest zastanawiający, nie widać chęci zatrzymania.
  • Re: gra w zaniżanie Autor: ~Snoop [165.85.228.*]
    Rynek ma zawszę rację chyba, że chwilowo nie ma ;)...przyszłość pokaże.
    Jeśli tylko uchwalą Mój rower to jestem spokojny o kurs-okres kwalifikalności wydatków już się rozpoczął więc kto mądry ten kupi rower jeszcze w IV kw. 2024, normalnie słabszym sezonowo.
    Poza tym - kto jeździ ten widzi jaka jest niesamowita moda na rowery. I wie, że nie ma skończonej liczby rowerów, które należy posiadać ;)
[x]
DADELO 0,00% 59,00 2025-12-01 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.