Rynek dyskontuje słabsze wyniki po sezonie? BTW byłem z sklepie stacjonarnym w zeszly weekend i patrząc po ilości klientów i kolejce przy kasie to chyb wyniki powinny być przyzwoite.
A dlaczego ma być w stanie upadłości? Firma ma się dobrze i pewnie będzie pokazać coraz lepsze wyniki. Od dołka urosło ok 150% więc ktoś kto kupował w okolicy dołka zrealizował zysk. Teraz zatrzymało się na wsparciu więc technicznie jest okazja do ponownego ruchu w górę ale może się okazać że jeszcze 20% w dół i dopiero tam pojawi się popyt.
I dlatego uważasz że realizacja zysków jaka miała miejsce to ucieczka z waloru? Zobacz to była spokojna sprzedaż dzień po dniu a nie wywalanie pkc żeby jak najszybciej uciec. Zupełnie naturalny ruch ważne aby obserwować kiedy sie zakonczy i podłączyć się do ruch.
Rynek ma zawszę rację chyba, że chwilowo nie ma ;)...przyszłość pokaże. Jeśli tylko uchwalą Mój rower to jestem spokojny o kurs-okres kwalifikalności wydatków już się rozpoczął więc kto mądry ten kupi rower jeszcze w IV kw. 2024, normalnie słabszym sezonowo. Poza tym - kto jeździ ten widzi jaka jest niesamowita moda na rowery. I wie, że nie ma skończonej liczby rowerów, które należy posiadać ;)