• UPS....usuwanie postów dotyczących SL Autor: ~DjakD [172.252.89.*]
    Zastanawia mnie dlaczego został usunięty cały wątek odnoszący się do SL ?
    Przeanalizowałem każdy post i nie znalazłem niczego co było by niezgodne z regulaminem.
    Powiem więcej ,forum inwestycyjne służy do wypowiadania swoich spostrzeżeń dotyczących kursu.
    Panie moderator chyba nie idzie Pan w dobrym kierunku.
  • Re: UPS....usuwanie postów dotyczących SL Autor: ~Jazda [46.113.10.*]
    Tu bankierowcy chcą wyłapać te SL-e
  • Re: UPS....usuwanie postów dotyczących SL Autor: ~DjakD [172.252.89.*]
    90% aktywnych uczestników tego forum kreci kółka 25-29 w oczekiwaniu na vcast .
    Oczywiście jest to w ich oczach naganne i niegodne mieniąc się inwestorem medicalg.
    Co nie zmienia faktu że hieny tylko czekaja na czyszczenie sl i zakupu po okazyjnej cenie prawdopodobnie juz taka okazja się nie powtórzy więcej

co jest niezgodne z regulaminem forum bankiera
    '' 90% uczestników forum kręci kółka w oczekiwaniu na vcast"

czy ktoś mi to uzasadni? Który punkt regulaminu został złamany?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

• Re: UPS....usuwanie postów dotyczących SL Autor: ~DD [79.184.243.*]
    dobra nie jęcz, vcast może będzie za miesiąc może za rok… będziesz tak nas raczył teoriami spiskowymi ?
  • Re: UPS....usuwanie postów dotyczących SL Autor: ~Ihaaaaa [89.64.107.*]
    Bo przydupas admin ma w tym jakiś cel???
    dd a który doradca ci to napisał i na którym forum to bedziemy śledzić razem z tobą.
    swoją droga jak to jest ,że w piatek pisałeś ze kupiłeś po 30 słuchajac sie forum a w niedziele w nocy ,ze wchodziłeś po 20.
    wystepuje widoczny brak komunikacji pomiedzy trolami piszacymi z jednego namenika
    komedia
[x]
MEDICALG 2,08% 34,30 2026-01-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.