• Genomtec Autor: ~Alicja [5.173.225.*]
    Szczerze to moje nadzieje na Genomtec padły także. Kiedyś jeszcze wierzyłam że trzymają język za zębami jak Garstecki na Scope. Ale teraz już Mironowi daję 1 proc jakiegokolwiek powodzenia tylko z powodu wyceny projektu i Clairfield. Gdyby jednak się udało to byłoby to zaskoczenie moje największe, znacznie większe niż Mercat i Innogene.
  • Re: Genomtec Autor: krispier [185.146.226.*]
    Pewnie prezes liczy że przehula jeszcze ze 3 lata aż do końcowego terminu 2029 dotacji od PARP
  • Re: Genomtec Autor: ~Zibi [5.173.225.*]
    najwazniejsze jest nag onić jak najwiecej inwestorów żeby można było spokojnie wyjść z pakietem 17k
  • Re: Genomtec Autor: ~Nuuuurek [80.48.43.*]
    tjaaaaaa

~Alicja [5.173.225.*] 2024-08-27 12:06
    ~Zibi [5.173.225.*] 2024-08-27 15:45

kolejnych loginów nam trzeba.
    no @alicja, ale co niby się zmieniło przez ostatnie pół roku? no nic, więc milczenie mirona czy wtedy, czy teraz co wniosło nowego, że twoja wiara siadłą? ja rozmumeim jakieś negatywne informacje ze spółki, ale nt moment nic się nie wydarzyło w jedną lub drugą stronę, więc o co chodzi :)
  • Re: Genomtec Autor: ~Nuuurek [5.173.225.*]
    no ale Alicja masz racje, gnio t jakich mało z tej spółki
  • Re: Genomtec Autor: ~helpi [46.112.78.*]
    Zanurkował bezmózgowiec .
  • Re: Genomtec Autor: maskopatol [185.237.161.*]
    Pomijając, że to podróbka Alicji, to odpowiedziałeś sobie sam. Minęło pół roku i nic. No, pojeździli trochę po świecie i zwolnili gościa, któremu wypłacili od groma kasy. Uważasz, że to mało, żeby stracić nadzieję?
  • Re: Genomtec Autor: ~Nuuuurek [83.21.84.*]
    No. Skoro nie opowiedzieli nic na plus i nic na minus to trwa i konstants
  • Re: Genomtec Autor: ~Nuuurek [83.21.84.*]
    Skoro jest taki dramat to czemu nie nuuuurkuje w 8 i niżej :)
  • Re: Genomtec Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Nie nurkuje, bo ten śmieszny fundusz L trzyma kurs, inaczej już dawno byłoby tutaj 5 zł :)
  • Re: Genomtec Autor: maskopatol [185.237.161.*]
    Nie nurkuje, bo ktoś chce sprzedać z zyskiem jakimś naiwnym. Nie nurkuję, bo może się szykować kolejna emisja i nie byłoby sensu jej robić po 5 zł. A sytuacja nie jest constans, bo nie bierzesz pod uwagę uciekające go czasu. A uciekający czas to kurczące się zasoby gotówki plus gdzieś tam rozwój potencjalnej konkurencji. Czyli z każdym miesiącem bez M&a jest gorzej.
    no spoko ale o co chodzi skoro gadali że do końca roku.. mamy wrzesień, jeszcze na jakiekolwiek info jest czas.. :)
  • Re: Genomtec Autor: maskopatol [5.173.16.*]
    Gadali, że 18 miesięcy. Gadali, że nie będzie emisji. Oni sporo gadali.
  • Re: Genomtec Autor: krispier [185.146.226.*]
    Gadali że hindus dowiezie banadnia we Francji ... hindusa i badań już nie ma ...
    Ja jestem ciekawy po co im jakiś rzekomy oddział w UK o co w tym chodzi nigdy nie podawali informacji że coś tam robią ani że ktoś tam pracuje.
    Również prezes jest tajemniczym "słupem" jeśli zniknąby z linkedin to jakby gościa nigdzie nie było.
[x]
GENOMTEC -0,10% 4,89 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.