Jestem wiarygodny bo trzymam od dawna. I tylko patrzę jak spekuła chce coś tu ugrać. Spółka zwiększa dochody systematycznie co kwartał. Kasy ma jak lodu. Przecież prawdopodobnie poszerzać będą swoją ofertę jak znam życie. A moje akcje sprzedam najwcześniej jak już wejdziemy na główny parkiet. Miło się ogląda te próby zjazdu na małym wolumenie. Do zobaczenia na wysokich poziomach cenowych.
Żaden Bankierowy nagon ani wzrostowy ani spadkowy nie rządzi poziomem kursu. Spółka ma kilka tysięcy inwestorów. Tu na tym forum jest kilkanastu a w porywach kilkudziesięciu inwestorów . Mają sprzeczne interesy, niektórzy chcą tanio kupić, inni drogo sprzedać. Nawet gdyby przejmowali się wpisami nagonów to wpływ tak niewielkiej reprezentacji, zarówno ilościowo jak i kapitałowo na kurs jest prawie zerowy. Tak więc twierdzenie o parciu na papier z powodu nagonów jest bez sensu.
Panie Waldemarze podzielam Pana zdanie w 100%! Jeśli ktoś sugeruje się forum a nie własnymi przekompaniami i informacjami które sam interpretuje na własny użytek posiłkując się doświadczeniem i wiedzą które zdobył będzie marionetką zależną od innych. Chociaż miałem okazję już być w większych tarapatach gdzie pewna spółka miała olbrzymie długi to kurs wywindował z 50 gr na prawie 1.90 zł bez żadnych jakichś wielkich pozytywnych informacji. A tutaj widzimy same dobre i stoi. Więc jeśli mam wypowiedzieć się to uważam że fajnie będzie dla mnie osobiście poczekać. A inni niech sobie naganiaja w jedną czy w drugą stronę. Fajnie też jest porozmawiać.
Pozdrawiam
Także pozdrawiam. Lepiej gdy wpisy są merytoryczne a nie podyktowane odreagowaniem emocji . Wpisy typu "górne widły", "2 zł do końca tygodnia", "makulatura", "ale was ubrali" itp tylko zaśmiecają forum.
Dnia 2024-08-28 o godz. 06:55 ~Jarosławprymas napisał(a): Po 70 groszy od Ciebie odkupie
Będziesz tutaj widział 70gr jak świnia konstelację Oriona... Zejdzie jeszcze na moment poniżej 1,10 a następnie kolejny ruch w górę i przebicie na stałe 1,40. Trzeba będzie jednak trochę poczekać.