Wielonikowy naganiaczu. Ile spółka zarobiła dotychczas na testach przez ubiegłe lata? Patrz raporty roczne, kwartalne spółki. Jakie fundusze oprócz fundusze weszły w grudniu ubiegłego roku do spółki? Podczas nagonki w listopadzie i grudniu 2024 r. pisałeś, że wchodziły? Nie widzę takich zmian w akcjonariacie. Tutaj już było ubieranie po 7.80 zł i wcześniej za ponad 10 zł. Ubrani sprzedawali akcje po kilkadziesiąt groszy i na pewno byli zarobieni i szczęśliwi. Kupujący w grudniu 2024 r. też mieli wspaniałe, radosne święta i sylwestra. A tak poważnie to zadowoleni byli naganiacze, w mojej ocenie w liczbie 1 no może dwóch. Dlaczego ciągle zmieniasz nicki i "latasz" po innych spółkach naganiając na ReadGene. Linki tego dotyczące wklejałem. Wkleiłeś jakiś link z info koło północy ale okazało się, że info było sprzed kilkunastu lat. Zapomniałeś o starych nickach: Budda, Mao,Konfucjusz, WielkiSzu, PapaM, Generałznawcakasyna, guru, oko_proroka (krótku na wątku XTB), prorok, premier, profesor, aniołstróż, maharadza, kosciuszko, świętymikołaj, motorniczy, szeryf, OrdynatorLubicz, 13posterunek, prawdziwypsychiatra, psychiatrakliniczny, long, antydzban, spokojny, piwnicapodbaranami, akcjonariuszRDG, linkowiec, Goldman, Senator, analizator, OL, 123, krashan_bhamradżang, zuckermani, teraz szwejk, generał wiele innych. Uzupełnij tak, żeby nic nie pominąć. Nie chcę, byś czuł się urażony.
Napisz ile stracili ci co sprzedali za 2,2-2,4 w grudniu 22 pod wpływem twoich karalnych wpisów na temat spółki. A mogli sprzedać rok później za 6. Spokojnie czekam na wyniki kolejnych zgłoszeń patentowych: https://read-gene.com/uzyskanie-ochrony-patentowej-na-wynalazek-3/
Czytaj ze zrozumieniem. W grudniu 22 naganiałeś przy kursie 2,2-2,4 na spadki. Ilu ludzi było stratnych, a teraz spółka na początku ścieżki komercjalizacji, tak jak XTB jak był po 10 zł. I wtedy można było brać i brałem, a przy 73 pchałem w dzioby takim jak ty, aby odebrać po 58 i znów ich nakarmić. RDG nie kupuj, to nie jest spółka dla ciebie. Kupisz jak będzie powszechna prewencja onkologiczna testami RDG w Polsce przez NFZ.
Znowu naganiasz na Pure. Buhahaa. Gdzie jeszcze? https://www.bankier.pl/forum/temat_11-nowych-zgloszen-patentowych-z-onkologii,67865041.html
Zapomniałeś naganiaczu o tym: https://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/READ-GENE
Przychody ze sprzedaży: spadek o 12.83% r/r Zysk ze sprzedaży: spadek o 97.58% r/r Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 97.65% r/r EBITDA: spadek o 259.18% r/r Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 81.84% r/r Zysk netto: spadek o 107.65% r/r Plus raport za 2 kwartał 2024 r.
Giełda wycenia przyszłość a nie to co pokazujesz. Jeśli na 1 teście zarobią 40 zł a przebada się 10% społeczeństwa polskiego to sobie policz ile będzie. Przeszłość była marna , ale nie od razu Kraków zbudowano
Męcz tu się dalej. Podobno nie masz akcji ReadGene? No, ale kto tam wie co masz na rachunku demo. Nie martw się. We wrześniu 2019 MRC chodził po 6,xx z obrotami rzędu kilka tysięcy i kapitalizacją około 60-70 mln. Gdzie jest dzisiaj ? Ty wejdziesz tu i tacy jak ty po 50 jak na xtb i będziesz naganiał na 200. Wystarczy przeczytać ostatni raport aby dowiedzieć się, że spółka ma kontrakty z NFZ, które będą rozliczone w drugiej części roku. Ale nie przejmuj się, im więcej słabych odejdzie tym wyżej zajdziemy :)