• D n O Autor: ~eR [46.205.197.*]
    Papier toaletowy nie akcje.
  • Re: D n O Autor: ~mlody [83.8.252.*]
    o to chodzi jak już prawie wszyscy będą psioczyć to będą właściwe wzrosty.
  • Re: D n O Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.63.*]
    Ostatnio wyczytałem że wiara w płaska ziemię nie ma nic wspólnego z wykształceniem. Wręcz przeciwnie są też ludzie którzy mają wysokie wykształcenie i w to wierzą ! To niesłychane prawda ? Ludzie chcą mieć dostęp do tajnej wiedzy, taka wiedza jest jak światełko w tunelu ! Myślą że ich oszukują chociaż badania i nauka potwierdza iż ziemia nie jest płaska ! To dlatego że ta wiedza okazuje się ich sensem poza życiem które wedłog nich ogranicza się do życia biologicznego ! Czyli nasuwa się według tego twierdzenia iż mózg ludzki to biologiczny jednorazowy nośnik danych! Z płaską ziemia! To tak jak Pana wypowiedź.
    Pozdrawiam
  • Re: D n O Autor: ~412 [37.248.157.*]
    KUP sobie100K tego papieru toaletowego bedziesz do konca zycia miał czym sobie podcierać tyłek bedzie taniej niz w BIEDRONCE
  • Re: D n O Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.63.*]
    Słuchaj Pan Panie 412! Myślę że Pana arogancja jak i zuchwałość jest tutaj nie na miejscu! Jesteś Pan albo sfrustrowany albo coś Panu nie wyszło lub też pana czynności mają inny cel. Nie w moim zwyczaju wnikać do końca co. Ja Pana Terapeutą nie jestem! A to ile sobie kupię albo kupiłem to jest moja osobista sprawa Panie o kryptonimie 412! O Pieniądzach możesz sobie Pan podyskutować w domu w banku albo w pracy ewentualnie z kompanami przy libacji alkoholowej lub listonoszem. NIE ZE MNĄ! Jeśliś tak mądry to wyjaśnij co tutaj robisz ? Agencie 412! A co do tego taniej... To... Pozwole sobie pozwolić i przywołać dosyć znany w Polsce cytat w środowisku politycznym jesliś Pan w temacie oczywiście. A więc do rzeczy.... Moim zdaniem ,,Taniej to już było". Dziękuję za Pana tak subtelna wypowiedź która była na tak bardzo wysokim poziomie że nie sposób mi się nie przejść.... Chyba mam teraz depresję.... Taki malusieńki sarkazm.
    Dobrej nocy.
[x]
NOVINA 0,51% 0,59 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.