Na permedii coraz więcej "wyjadaczy " , tylko pytanie czego?
Ja tam się nie znam , tylko tak myslę skoro to dziadostwo to kto sie ustawia w karnecie na K po 5000 szt do 6 zeta ( z piątku ) . P rzy tak malym ff to całkiem spory kąsek , a do 6 było ponad 18 tyś na kupnie , drugie ta nagonak an forach .............
Ja tam swoje trzymam w końcu wartośc księgowa wyższa o ponad 100% na dzień dzisiejszy . Fakt umoczyli 3 bańki na opcjach ale rozliczyli je w 4Q i 1Q tego roku , Drugi kwartał moze również zamknąć się z niewielkim minusem o ile nie wznowią produkcji zwiazanej z niklem . Maja oprócz tego jeszcze uruchomić linię produkcyjną pigmentów do foli ,- maszyny kupili .
Dlatego uważam że warto trochę poczekać i trzymać
Dnia 2009-06-20 o godz. 10:23 ~stary wyjadacz napisał(a):
> JAK WYŻEJ
Równie dobrze mozna napisać właśnie pada deszcz!!!!!!!!!
Gość siada przed monitorem puszcza "bąka" i ciach mamy wpis na forum- taka tego wartość
Spółka bidna jak goły turecki, kasa po poprzednikach się skończyła, nikiel zabrali , nie ma produkcji, ,nie ma żadnej linii , same straty................są tylko długi.
RACZEJ OMIJAĆ ! ! ! ! !
Ja tam dalej podtrzymuję ,że nie wiem . Przykładowo adam i kos to chyba ten sam gostek ,- proszę zwrócić uwage na IP i takich właśnie zmieniaczy nicków jest paru na wątku.
PS. u mnie przestał padac deszcz
giełdomatołki to ci co zapomnieli że w sierpniu mija terminspłaty długu 15 mln plus 3 mln odsetek. A przy sprzedaży! w granicach 1mln począwszy od marca 2009 to spłacenie takiej kasy jest nierealne . We wrześniu na teren spółki wjadą buldożery i zrównają cały ten cyrk a na placu powstaną wspaniałe magazyny w związku z powstającym 2km obok lotniskiem
czesiu żeby umieć manipulować trzeba się jeszcze na finansach znać...piszesz że mają do spłaty 15 mln plu odsetki..w raporcie za 2008 wynika ze maja zobowiązania na ponad 19 mln zł...po I kwartale było to już 13 mln zł...więc gdzie to 15 mln i odsetki