• Aldi dziękuję Autor: ~Olo [94.254.226.*]
    Trochę myślałem że panikujesz ale niestety miałeś rację, dzięki Tobie między innymi i tej podaży coraz niżej sprzedałem z małą stratą.
    Tu zaczynają od drukowania, a takie spółki trzeba omijać, to dowód że nie mają kasy i pomysłu i chcą by ulica im finansowała.
    Ja za takie coś dziękuję.
    Rada dla posiadaczy by zaskarżyli uchwały i do sądu. Takich drukarzy trzeba tępić.
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Aldi [193.28.84.*]
    Tak jak pisałem wcześniej brak pieniędzy brak pracowników brak pomysłu drenaż waszych kieszeni poprzez dodruk akcji tak to widzę kurs będzie leciał na łeb. Wy możecie mieć inne zdanie macie prawo myśleć inaczej.
    Black rose prezes zatrzymany to polska gielda newconnect tak to działa.
    Pocieszenie takie że właściciele jutro zaczną tracić na kursie poniżej 65gr
    Dodruk 4.4 mln akcji będziesz miał dywidende jak wykupisz chyba za 100latpisalem że na waszych pieniądzach chcą zbudować coś bo nie wiadomo na razie co na hetanie i polskich inwestorach jak zapłaciłem za prawa poboru to już firmy nie widziałem.
    Cena emisyjna 10gr ale 8.8mln zł to wychodzi ze z akcje 1do1 zapłacicie 1zl poprawcie mnie jak się mylę?kurs obecnie 78gr.
    Cpar już wie że będzie potrzeba wypuścić nowe akcje I będą potrzebne pieniądze to znaczy że wiedzą że nie będzie zysków ale piszą że będzie dywidenda od nowych akcji spolka totalnie niewiarygodna.
    Nie ma chętnych na śmieciowe akcje po 68gr szambo wybiją tylko nie ma kto wypompować.
    Pisać do gpw o 2fixingi brak obrotów? Może to będzie dobre dla notowań lub na wyjście z giełdy jak tu piszą co niektórzy o przejęciu.
    Dlaczego sprzedają śmiecia po 71gr bo nikt nie wierzy w bajki o tym że oni będą cokolwiek produkować chyba że pompować szambo dobra kasa ale pewnie i tego nie potrafią.
    Myślicie wypisuje bzdury to moja przestroga dla was 1.pamietacie prosta giełdę szał ragnar akcjonariusz ul.zlota44 najdroższa ulica w honkongu filia cud .2.qna nie ma takiej na świecie kropki kwantowe wszystko szoruje po dnie nikt tego nie pamięta i zdziwicie się jak tu będzie to samo dno I wodorosty pieniędzy swoich nie zobaczycie rząd obecny zakazał prywatnym firmom produkcji amunicji 155 tak że wybijcie to sobie z głowy .ja poprostu ostrzegam .
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Litwin [62.197.149.*]
    Powiedz mi co to za proszki bierzesz? Bo chyba spółki mylisz. O amunicji to chyba PGMSA. A nie tutaj, tam natomiast nie ma chyba Miedlara? Tutaj też nie ma ani Miedlara, ani złotej, ani amunicji. HK też nie ma. Ale odlot fajny daj namiary na dilera.
    Porównuje jak latali jak wściekle Psy a na koniec I tak pusta kieszeń tu wychwalacie cpar t też będziecie mieli posta kieszeń a skąd masz pewność że tu też nie będzie amunicji ćwoku.
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Mo [89.117.41.*]
    Nikt tu nie chwali CPAR. Raczej na spokojnie czekamy co tu wejdzie i jaki jest na to plan. Natomiast ty się produkujesz dzień w dzień. Piesz sobie oczywiście do woli ale nie mieszaj wszystkiego w jednym kotle. Czy będzie amunicja? Nie wiem, tak samo jak ty. A może będzie kolejna Klepsydra i trumienki? W sumie wojna to też dla nich interes. Zobaczymy.
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Aldi [37.30.18.*]
    Pgmsa ruszą z kopyta a te szambo dalej wylewa nawet nie chcą inwestorzy dołożyć od siebie jak mocno ich przyciska
    Takie spółki iak ta z kapitalizacja 1 mieszkania wkrakowie nie powinny być notowane na giełdzie a z tymi obrotami 2 fixng .
    Przypomnę się wam milionerzy 23-24.09 jak kurs będzie na dużym czerwonym minusie może wtedy mi podziękujecie?
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Aldi [37.30.14.*]
    Zrobili lekka blokadę nieudaczniki żeby nie zaczęli wywalać poniżej ich brania 65gr hhaaa hhaaa.
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Aldi [37.30.118.*]
    Spokojnie odbicie zdechlego kota.nie podniecać się.
  • Re: Aldi dziękuję Autor: ~Aldi [188.146.238.*]
    Chociaszraz mnie posłuchajcie było odbicie zdechlego kota akcje obecnie to śmieć nie ruszać nawet kijem.
[x]
PROGUNSGR 2,56% 6,00 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.