Dnia 2024-08-26 o godz. 10:46 ~siateczka napisał(a): > A czy ja piszę coś co mija się z prawdą? Odpowiedz uczciwie a nie klucz.
a czy wiesz, po co jest to forum? dziecinne "prowokacje" w twoim wydaniu nijak tu nie pasują a co do "prawdy", sam sobie chcesz być sędzią? znowu pytam, po co zawalasz to forum bezwartościowymi wpisami o sobie?
Skoro uważasz, ze nie jest to permanentny spadek, to napisz, ze stx permanentnie rośnie. Zobaczymy jak cię ocenią forumowicze. Wiadomo , że inteligentny inaczej.
Dnia 2024-08-26 o godz. 11:07 ~siateczka napisał(a): > Skoro uważasz, ze nie jest to permanentny spadek, to napisz, ze stx permanentnie rośnie. Zobaczymy jak cię ocenią forumowicze. > Wiadomo , że inteligentny inaczej.
w kółko mielisz to samo, "Stx jest "be", a dlaczego? bo tak i już ", znowu pytam, po co ci takie dziecinne "prowokacje"? przy okazji, używasz tak prymitywnej erystyki, że mogłyby rozboleć od tego zęby, naprawdę uważasz, że to "skuteczne"?
Jeżeli uważasz, ze stx nie jest be jest super, to daj na to argumenty. Chętnie posłucham ja i forumowicze zapewne tez. Chodzi o argumenty za dla inwestorów a nie dla tych insiderów spólki. Dla nich zapewne jest super.
Dnia 2024-08-26 o godz. 13:27 ~siateczka napisał(a): > Jeżeli uważasz, ze stx nie jest be jest super, to daj na to argumenty. Chętnie posłucham ja i forumowicze zapewne tez. > Chodzi o argumenty za dla inwestorów a nie dla tych insiderów spólki. Dla nich zapewne jest super.
naprawdę cieniutko odwracasz kota ogonem, znowu pytam, po co ci te twoje dziecinne "prowokacje" na forum nie przeznaczonym do takich celów?