• Ryvu Autor: ~Alicja [188.146.146.*]
    Czy macie również tę spółkę? Ostatnio poznałam prezesa i wydaje się być bardzo prawdomówny, z misją i pasją. Produkt też wydaje się być perspektywiczny
  • Re: Ryvu Autor: ~MMM [46.134.179.*]
    Miałem, sprzedałem kilka miesięcy temu. Pewnie znowu kupię w przedziale cenowym 22-28.
  • Re: Ryvu Autor: ~Alicja [188.146.146.*]
    Ok, dzięki 28zl.wydaje się być dobra cena. Z tego co słyszałam przyszły rok dla nich ma być bardzo ważny i optymistycznie podchodzą
  • Re: Ryvu Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Takich drogich spółek się nie kupuje, bo ile ci to urośnie?!
    Kapitalizacja
    1 197 623 666,4 zł
  • Re: Ryvu Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Sztuką było kupić przy wycenie 100 mln zł, a nie powyżej miliarda :)
    Niech tylko badania kliniczne się nie powiodą, to jest z czego spadać :)
    Tak ale oni są baaardzo optymistycznie nastawieni. Pozostaje fakt strasznej kapitalizacji. Tak z ciekawości pytam. Nie mam a prezes wydawał się być przekonywujący i przy tym profesjonalny. Ale kapitalizacja ogromna
  • Re: Ryvu Autor: ~jojne [31.61.179.*]
    W ryvu są niepoważni ludzie we władzach,jeden z nich regularnie wyprzedaje pakiety nie zwracając w ogóle uwagi na kontekst rynkowy.Przyznam uczciwie,że wiszę tam na haku (ok 5%papierowej straty).Na szczęście mam tylko 500 akcji.
  • Re: Ryvu Autor: ~GoldCygan [89.64.104.*]
    ⭐ Inwestuj w moje giełdowe perły, a będziesz chodzić obwieszona złotem i bisiorem ⭐
    Bioceltix i SDS mam
  • Re: Perły Autor: ~GoldCygan [89.64.104.*]
    ✏️ Jeszcze są 3 bardzo cenne i wartościowe ✏️
  • Re: Perły Autor: ~Alicja [188.146.146.*]
    Medinice też mam hihi, GreenX ostatnio kupiłam znów i co tam jeszcze, Polsat sprzedałam chociaż może być niebawem po 25zl
    ✅ BrainScan
    ✅ Medinice
    ✅ Noctiluca
    Potencjał wzrostu od x5 do x10
  • Re: Perły Autor: ~jojne [31.61.180.*]
    A co myślicie o "zdziadziałym"captorze?
  • Re: Perły Autor: ~GrubyCygan [89.64.104.*]
    Ja nie lubie ludzkiego biotechu, bo to jest jak loteria.
    Nikt tego nie wie czy dany lek będzie skuteczny i bezpieczny.
    Na badania trzeba kupe kasy i czekać wiele lat na wyniki.
    Noctiluca potencjał 5 do 10.. Coś cyganisz :)))) No i obroty dla przedszkolaków. No po 25zl to bym wzięła coś ale po 90zl.... Krzywe kroczące płaczą, no chyba że pojawi się uprawniony wynik finansowy a nie tylko umowy. Będę obserwowała. Sama mam telewizor z mini LED TCL i ta firma nie została wymieniona jako czołowy producent
    Noctiluca to jest OLED - takie spółki są przejmowane za grube miliony zielonych przez potentatów rynku LG czy Samsung...
    Same patenty tutaj wystarczą...
    Zobacz z kim oni umowy podpisują o współpracy... :)

Bioceltix, Noctiluca i BrainScan to są spółki do przejęcia za grube miliony dolarów przez inwestorów branżowych / strategicznych
  • Re: Perły Autor: ~jojne [31.61.180.*]
    Na brainscan jestem od debiutu,są tam rozsądni ludzie w zarządzie,na razie mizerne obroty na papierze.
    Przyjrzę się Brainscan ale żeby wejść to reż marne obroty, trzeba skubać i brain i Nocti. No Nocti jest w obserwowanych cały czas przez growth ...
    Przeczytaj u nich wszystkie artykuły o Noctiluca to będziesz mieć wiedzę o ekranach:
    https://growthinvestment.pl/noctiluca/

BrainScan była tylko jedna duża emisja po 37 zł - taniej trudno coś kupić
    Mają już certyfikację europejską i wchodzą do szpitali, planują zdobyć certyfikacje FDA
    Nie znam się na ekranach ale jak kupowałam TV to mówiono mo że ma być mini LED
[x]
SDSOPTIC 2,59% 6,34 2025-11-10 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.