Czy macie również tę spółkę? Ostatnio poznałam prezesa i wydaje się być bardzo prawdomówny, z misją i pasją. Produkt też wydaje się być perspektywiczny
Tak ale oni są baaardzo optymistycznie nastawieni. Pozostaje fakt strasznej kapitalizacji. Tak z ciekawości pytam. Nie mam a prezes wydawał się być przekonywujący i przy tym profesjonalny. Ale kapitalizacja ogromna
W ryvu są niepoważni ludzie we władzach,jeden z nich regularnie wyprzedaje pakiety nie zwracając w ogóle uwagi na kontekst rynkowy.Przyznam uczciwie,że wiszę tam na haku (ok 5%papierowej straty).Na szczęście mam tylko 500 akcji.
Ja nie lubie ludzkiego biotechu, bo to jest jak loteria. Nikt tego nie wie czy dany lek będzie skuteczny i bezpieczny. Na badania trzeba kupe kasy i czekać wiele lat na wyniki.
Noctiluca potencjał 5 do 10.. Coś cyganisz :)))) No i obroty dla przedszkolaków. No po 25zl to bym wzięła coś ale po 90zl.... Krzywe kroczące płaczą, no chyba że pojawi się uprawniony wynik finansowy a nie tylko umowy. Będę obserwowała. Sama mam telewizor z mini LED TCL i ta firma nie została wymieniona jako czołowy producent
Noctiluca to jest OLED - takie spółki są przejmowane za grube miliony zielonych przez potentatów rynku LG czy Samsung... Same patenty tutaj wystarczą... Zobacz z kim oni umowy podpisują o współpracy... :)
Bioceltix, Noctiluca i BrainScan to są spółki do przejęcia za grube miliony dolarów przez inwestorów branżowych / strategicznych
Przeczytaj u nich wszystkie artykuły o Noctiluca to będziesz mieć wiedzę o ekranach: https://growthinvestment.pl/noctiluca/
BrainScan była tylko jedna duża emisja po 37 zł - taniej trudno coś kupić Mają już certyfikację europejską i wchodzą do szpitali, planują zdobyć certyfikacje FDA