• Kupując Novinę inwestuje się w wartość !! Autor: ~MasterP [89.77.131.*]
    Jeszcze nigdy ta zasada mnie nie zawiodła. Kupując niedowartościowaną i jednocześnie z perspektywami spółkę zawsze się zarobi grubą kasę. Ryzyko straty na tych poziomach jest równe 0.
  • Re: Kupując Novinę inwestuje się w wartość !! Autor: ~PanPawel [195.20.138.*]
    Analizując ryzyko dla tej spółki, konkretnie w tym przypadku i przy takich podjętych uchwałach to
    Możliwość spadku: 5-10% minimum 0.98zł - co i tak jest prawie nie możliwe
    Możliwość wzrostu: 100% aktualne maksimum to 2zł, szybki zasięg to 1.70zł, perspektywa długofalowa 5zł

To są moje cale które obrałem 2-3 lata temu inwestując w Novinę, ale tak dobrej koniunktury i zlepku podjętych uchwał jeszcze nie było.
    Dlatego myślę że jesteśmy na przed dzień prawdziwej hossy tutaj.

• Re: Kupując Novinę inwestuje się w wartość !! Autor: ~MasterP [89.77.131.*]
    Sądzę że sama Novina zacznie skup teraz bo im też opłaca się teraz kupić, zwłaszcza że mają kasy jak lodu. Spodziewam się espi jeszcze dzisiaj. Ale zobaczymy.
  • Re: Kupując Novinę inwestuje się w wartość !! Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.24.*]
    Dnia 2024-08-26 o godz. 09:10 ~MasterP napisał(a):
    > Sądzę że sama Novina zacznie skup teraz bo im też opłaca się teraz kupić, zwłaszcza że mają kasy jak lodu. Spodziewam się espi jeszcze dzisiaj. Ale zobaczymy.

Kasę mają ale na skup jest przeznaczona konkretna wartość i nie mogą jej przekroczyć.
    Ja uważam że skup rozpoczęli już dawno temu gdy kurs był zdecydowanie niższy.

• Re: Kupując Novinę inwestuje się w wartość !! Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.24.*]
    Dnia 2024-08-26 o godz. 08:47 ~MasterP napisał(a):
    > Jeszcze nigdy ta zasada mnie nie zawiodła. Kupując niedowartościowaną i jednocześnie z perspektywami spółkę zawsze się zarobi grubą kasę. Ryzyko straty na tych poziomach jest równe 0.

Bzdury że ryzyko jest równe zero. Dzisiejszy przykład: Creotech, spółka z perspektywami: MINUS 25 %.
[x]
NOVINA -0,48% 0,62 2025-11-13 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.