• Czy jest szansa ? Autor: ~Markoni [78.30.96.*]
    Czy jest jakaś szansa na wykup, sprzedaż akcji ? nie mam takiej wiedzy jak koledzy na tym forum.
    Jestem wiekowym i schorowanym posiadaczem Elka mam tego ponad 6 kilo , przegapiłem poprzednie oferty zakupu, pewnie bym sprzedał po tak niskiej cenie, trumna kieszeni nie ma a leczenie kosztuje dużo.
    Może jakiś pomysł, będę wdzieczny. falco707@wp.pl
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~jerzy11 [89.151.28.*]
    Dnia 2024-08-25 o godz. 23:16 ~Markoni napisał(a):
    > Czy jest jakaś szansa na wykup, sprzedaż akcji ? nie mam takiej wiedzy jak koledzy na tym forum.
    > Jestem wiekowym i schorowanym posiadaczem Elka mam tego ponad 6 kilo , przegapiłem poprzednie oferty zakupu, pewnie bym sprzedał po tak niskiej cenie, trumna kieszeni nie ma a leczenie kosztuje dużo.
    > Może jakiś pomysł, będę wdzieczny. falco707@wp.pl

...........marne szanse ! Trzeba było opchnać jak byłeś młody i zdrowy, ale pewnie czekałeś na pincet - szkoda, żeby tyle akcji poszło na zmarnowanie.
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~Markoni [78.30.96.*]
    Nigdy nie liczyłem na jak to napisałes "pińcet" a raczej na 60, także daruj sobie komentarze .
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~Adc [37.47.86.*]
    Czas im starszy człowiek biegnie szybciej ... dotyczy to również GA
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~KEMOT [89.64.24.*]
    KTOŚ CI OBIECAŁ ŻE PO JEGO ODEJŚCIU DOSTANIESZ JAKIEŚ PIENIĄDZE ?
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~Akcjonariusz [5.173.20.*]
    Ty i hwds macie poważny problem.Wyjaśnij sens ostatniego postu
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~Xyz [37.225.89.*]
    Dla GA Elektrim to inwestycja na całe życie, On już nikomu nic nie da, dadzą spadkobiercy
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    GA MA NASZE PIENIĄDZE ... MY ICH NIE MAMY ... GA PRZEKAŻE JE...(ALBO JUŻ PRZEKAZAŁ ) ... SWOIM DZIECIOM ... A TY ????
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~1234 [85.221.158.*]
    Mafia ma inne zasady komu się należy to już dostał i do reszty już niema prawa zasady obowiązują a ten co pada na jego miejsce przychodzi następny drapieżnik zazwyczaj silniejszy .
  • Re: Czy jest szansa ? Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    ON SIĘ NIE PRZEJMUJE WIEKEM ... MA KOMU ZOSTAWIĆ CASH ... A TY ??
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.