Czy jest jakaś szansa na wykup, sprzedaż akcji ? nie mam takiej wiedzy jak koledzy na tym forum. Jestem wiekowym i schorowanym posiadaczem Elka mam tego ponad 6 kilo , przegapiłem poprzednie oferty zakupu, pewnie bym sprzedał po tak niskiej cenie, trumna kieszeni nie ma a leczenie kosztuje dużo. Może jakiś pomysł, będę wdzieczny. falco707@wp.pl
Dnia 2024-08-25 o godz. 23:16 ~Markoni napisał(a): > Czy jest jakaś szansa na wykup, sprzedaż akcji ? nie mam takiej wiedzy jak koledzy na tym forum. > Jestem wiekowym i schorowanym posiadaczem Elka mam tego ponad 6 kilo , przegapiłem poprzednie oferty zakupu, pewnie bym sprzedał po tak niskiej cenie, trumna kieszeni nie ma a leczenie kosztuje dużo. > Może jakiś pomysł, będę wdzieczny. falco707@wp.pl
...........marne szanse ! Trzeba było opchnać jak byłeś młody i zdrowy, ale pewnie czekałeś na pincet - szkoda, żeby tyle akcji poszło na zmarnowanie.
Mafia ma inne zasady komu się należy to już dostał i do reszty już niema prawa zasady obowiązują a ten co pada na jego miejsce przychodzi następny drapieżnik zazwyczaj silniejszy .