Szukam na portalach azjatyckich gier od simfabric i co dziwne ich tam nie ma. Ani jednej gry nie widać na żadnym azjatyckim portalu. Czyżby tajemniczy kupiec kluczy od simfabric postanowił sam grać w te gry i nie dopuścić do gry innych graczy? A może sim podpisało umowę z jakimś krzakiem tylko po to żeby naganiać pod tą umowę nieświadomych inwestorów?
No cóż mój internet nadawany jest z serwerów w Polsce, wiec nie mam tej możliwości sprawdzenia. Ale wy naganiacze spadziowe pewnie macie serwery w Azji z koro macie takie informacje. Więc poproszę o link do tych stron. Ale pewnie tu nie umieścicie żadnego linku, bo to jest po prostu kolejna manipulacja z waszej strony. Więc przestańcie robić z ludzi frajerów
No cóż mój internet nadawany jest z serwerów w Polsce, wiec nie mam tej możliwości sprawdzenia. Ale wy naganiacze spadziowe pewnie macie serwery w Azji z koro macie takie informacje. Więc poproszę o link do tych stron. Ale pewnie tu nie umieścicie żadnego linku, bo to jest po prostu kolejna manipulacja z waszej strony. Więc przestańcie robić z ludzi frajerów
"No cóż mój internet nadawany jest z serwerów w Polsce, wiec nie mam tej możliwości sprawdzenia." Poważnie? Głupszego komentarza dawno nie było. Z Polski można wejść na każdą stronę, także azjatycką. "Więc poproszę o link do tych stron." Ciężko podać link do czegoś, co nie istnieje. W Azji można znaleźć tylko coś w stylu notek prasowych o wybranych grach SF (np. Gardenia), natomiast recenzji, ani możliwości ich kupienia, nie ma.
~simnaganiaczu, nie wiem czy twój polski internet przepuści cię na zagraniczną strone, ale dla przykładu tutaj nie ma gier od simfabric www.wegame.com.
Przepuścił, ale niestety nie znam chińskiego. Ale ty chyba znasz? Z koro udało ci się sprawdzić czy jest tam gra od simfabric. I łup kolejne wasze kłamstwo nagony spadziowe zostało obalone
Przeglądarki mają wbudowny translator googla. Może przetłumaczyć dosłownie każdy język z każdej zagranicznej strony. I łup udawanie eksperta naganiaczu zostało obalone. Ewidentnie nie masz pojęcia o czym piszesz, ale pisać musisz, bo za to masz placone. Masz zerowe pojęcie o gamedevie i zerowe pojęcie o I.T.
Google nie zawsze poprawnie tłumaczy. Więc nic dziwnego nagony spadziowe, że znaleźć nie możecie. A gry są. A niby dlaczego to wiem? Bo na necie możecie obejrzeć sobie gameplay. Oj wy manipulanty. Ciekawe czy ktoś tu jeszcze na wasze kłamstwa się nabiera
No jak przez translatora szukacie gier simfabrica. To sie naganiacze spadziowe nie dziwcie, że znaleźć nie możecie. Ciekawe jakie będzie wasze kolejne kłamstwo
Nie, szukamy przez google, albo yahoo, duckduckgo i inne silniki. Translator to nakladka, która mozesz zainstalować w wybranym silniku. Myslisz że jak napiszesz tysiac razy, że "PiOtR KłAmIE", to ktoś ci w końcu w tw kłamstwo uwierzy? Przecież takimi wpisami pograzasz swpl9jego krzaka szybciej niz jakikolwiek z naszych wpisów fałszywcu. No ale do zrozumienia tego potrzebna jest zdolnosc analizy konswekwencji drugiego rzędu, co dla naganiacza SF jest nieosiągalne.
Ważna sprawa z koro sam prezes nagonów spadziowych odpowiada. Czyli szukamy gier w taki sposób by nikt ich nie znalazł? Ciekawe że na YouTube są gameplayery z grami simfabric? Pewnie to też nie prawda? Poraz kolejny kłamiecie. Powtórze to poraz kolejny Piotr kłamie
Gameplayery niby są, niby je widziałeś tylko jaki cudem skoro masz polski internet? Ale skoro są te Gameplayery z azjatyckiego rynku to podrzuć linka bo chętnie sobie zobaczę jaką popularnością cieszą się gry espifabric u azjatyckich graczy.
Czy naganiacz o nicku ~simkwikkwikcośtam odnalazł już jakiś portal azjatycki gdzie można kupić gry od simfabric? Czy ciągle ma problem z polskim internetem z powodu nałożonej blokady rodzicielskiej?
Czy chrumkacze naganiające mogą podpowiedzieć gdzie znaleźć gry espifabric na rynku azjatyckim? Przecież ten tajemniczy kontrahent nie zjadł kilku milionów kluczy a mimo tego jakimś cudem nikt tam w te gry nie gra.
Wg mnie to totalny fake z tą Azją. Unikalny w skali świata model biznesowy - ktoś kupuje klucze i płaci z góry xD Totalna ściema jak wszystko w SimFarsie
poszukałem chwilkę Gardenii w google ustawiony na "Chiny" i np. na: https://indienova.com/game/gardenia jest umieszczona w katalogu .. a po przetłumaczeniu na PL (google translate) można przeczytać:
0 chcę grać 0 gra 5 zagrało 0 kupionych 0 obserwujących
A więc pełny sukces jak to w simfabric bywa xD Ciekawe kiedy prokurator / UKS / KNF się tym zajmie.
"A czy ktoś potwierdził że tych gier nie ma !!!" To tak nie działa miszczowie rzelaznej logyki. To wy (zawsze) z małej musicie udowodnić, że coś w Azji sprzedajecie :) A wszyscy wiemy, że nic nie sprzedajecie :)