Wracam z wakacji pełnych blondynek, mówię pewnie nasza perła się ogarnie a tu widzę dalej kiszonka.Musza mocno negocjować umowę na jakiś ciepłych piaskach:-)
Dziękuję za inspirację muzyczno filmowe.Muzyki nie znałem tym bardziej podejmę nowym.Film nie moje gusta aczkolwiek czasem chce się być takim niezniszczalnym.Zdecydownie wolę jakieś rozkminki psycho apropo kina
Piękny umysł. Film o Matematyku.Dramat biograficzny. Bardzo mocno ryje glowe. Ja też jestem nienormalny ale nie mam żadnych zdolności albo czegoś nie odkryłem. Ale film ma 4 oskary.. Lubię oglądać filmy o geniuszach. Niezniszczalnym można się stać ale z tego sie nie wyżyje ... Chyba że jeśli jest się jakimś najemnikiem. Dawno nie oglądałem filmów.... Ale bardziej teskni by rozbić samotnie namiot w środku pola albo lasu. O droga bez powrotu mi się przypomniała. Film opowiada o kanibalach... Kiedyś się oglądało...
Znam tytuły i faktycznie filmy lekko się odsunęły, nadszedł czas seriali.Pozwole sobie zapromować ,,Czarne lustro,, Netflix.Jak to lubi psycho społeczne tematy to zatopi się bez reszty a jak wojować to również Netflix i proponuje ,, Wikingów,,.Powiadasz namiot marzenie? Nie takie trudne do realizacji.Ja właśnie dobijam wyjazd urlopowy pod namiotem, tym razem na polu camp.Nawet tutaj chłonna spostrzegawcza jednostka może obserwować społeczeństwo.Uwierz mi przyjacielu że jeśli lubisz siedzieć dłużej na kiblu niż natura chce a lektura wola, to wspólny szalet szybko zniechęca.Nic co ludzkie...mawiali
Panie Jorgo dziękuję za tak wyczerpująca odpowiedź ! Jest mi bardzo miło ! Jesteśmy tutaj jak rodzina jak bractwo atmosfera jest cudowna ! Muszę powiedzieć że epizod z wikingami już zaliczyłem kilka lat temu i Regnar to świetny zawodnik natomiast czarne lustro też się przewinęło jednak nie pamiętam już o co tam chodziło. Prawdopodobnie każdy odcinek był inny ale o czym opowiadał ? Nie pamiętam. Były chyba tam takie kamerki dołączone do mózgu gdzie mozna było odtwarzać sobie jakąś scenę ? Lub facet który otworzył swój kanał w którym wszystkich i wszystko obrażał i na tym budował swoja osobę ? Nie pamiętam. A co do namiotu to leży w szafie jednak nie jestem zależny tylko od siebie i noce poza domem są trudne do zrealizowania. Ale to prawda nie są nie możliwe ! Ale ja preferował bym mocna dzicz! Przyciągam ogólnie kleszcze mimo dbania o higienę i odpowiedniego ubioru. Ale to nic jeśli się coś kocha. Natura to wspaniała sprawa! Bije z niej potężna energia ! Te wszystkie procesy które zachodzą ! Te widoki ! Dźwięk wiatru! Szum liści! Dźwięk strumyka! Ptaki! Oderwanie się od obowiązków jest czymś pięknym ! Wiesz Pan ja już o blondyneczkach to nie myślę nie mogę ! Chociaż miło zawiesić czas od czasu wzrok! A ogólnie jest tu jakaś blond i inwestorka? Moze być też brunetka ! Pogadali byśmy między czasie w przerwach między wzrostami o jakichś kwitnących łąkach i pachnących liliach !
Pozdrawiam
Panie Stanisławie piękna podróż ! Nie pamiętam gdzie ja byłem 10 lat temu! Cena benzyny na tamten moment szok. Widać tak się bawią inwestorzy ! Autor filmu widać że zna Słowacki sądząc po komentarzu. Piękne widoki ! A Pan Panie Jorgo gdzie Pan był 10 lat temu ? Tak trochę z innej beczki to wcześniej widziałem że nasza perła ma pod sobą spółkę Pro Invest Finanse aż sobie muszę poczytać na ten temat bo jakoś mi to umknęło.
Panie władający słowem,gdzie byłem 10 lat temu? Oj piękne czasy ale wybiórczo.Patrzac jednak fundamentami byłem w D... I chyba się w niej urządziłem.Niby jest kolorowo i w sumi spokojnie ale w głębi wiem że na skrzyżowaniu można było wybrać lepiej
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Panie Jorgo ! Pan to chyba dla wywiadu pracował ! Sprawdziłem niejakiego Pana i śmiem twierdzić że jest to wielka osobistość. Skomentowałem te powiązania ,,ale czad" gdyż są one w formie elektronicznej a ja teraz mogę oczyścić ściany z tablic korkowych gdzie wiązałem nitki do fotografii jak w filmach i zawiesić jakiś fajny obraz ! Ale to taki drobny żart. Natomiast nasze Panie też można sprawdzić ! Fajna sprawa ! Ktoś kto na to wpadł był genialny! To teraz wszystkich sprawdzę ! Dziękuję !
Rzadko kiedy mogę wymienić się zdaniem z tak godnym,rozumnym,inteligentnym,dżentelmenem jakim Pan jest Panie Jorgo! W żaden sposób nie chciałbym nikogo urazić! Dlatego pozwolę sobie zacytować słowa wielkiego człowieka. ,,Ale kto czci duszę rozumną, ogarniającą wszechświat i społeczeństwo, o żadną z innych rzeczy już się nie troszczy. Ponad wszystko duszę własną utrzymuje w takim stanie, aby była rozumna i społeczna i czynna, i śpieszyła z pomocą bliźniemu, który do tego samego celu dąży” Panie Jorgo myślę że w naszysz żyłach płynie błękitna krew! Szlacheckie a nawet królewskie pochodzenie ! Swój swojego pozna ! Do tego pochodzenia brak mi niestety pieniędzy dlatego będę tutaj wyczekiwał.
Zdrowej radosnej i przede wszystkim pięknej Niedzieli ! Życze Panu również dobrego Tygodnia !
Pozdrawiam
Powtóre dziękuję Panie Brzeczyszczykiewicz. Stan sakwy wciąż niedojrzały, jednak być może nasz los to los biednej szlachty. Wciąż to wyżej od chłopa, jednak ten ma spokój popijając zbożową przy żniwach a my z ambicjami wciąż odkrywamy coraz to inna nadzieję,że jak wkoncu dmuchnie to znajdziemy się blisko chmur
Oby jakiś halny,bryza,passat,wiesz Pan... No ja monitoruje często Panie Jorgo Pogodę i aktywność wulkanów i dzisiaj niektóre wartości były wysokie nie mówię tutaj o tych na termometrze. Mam wrażenie że wulkan coś tam pomrukuje sobie i chyba będzie budził się ze snu. Może sobie mrukniie kilka razy a może...