ja obstawiam, ze po dzisiejszej korekcie w poniedziałek znów będzie pięło sie w górę bo wydaje mi sie że najwięksi panikarze pozbyli sie papierku dziś przy 1.50
PIĄTEK
1 FIX 1.20
2 FIX 1.20
OBROTÓW BRAK NIKT NIE CHCE KUPOWAC NIE PŁYNNEJ SPÓLKI WSZYSCY SĄ UMOZENI I DOCHODZI DO NICH ŻE DRUGI FIX TO IGRANIE Z DIABŁEM . BRAK ŁYNNOSCI MOŻE DOPROWADIC DO SPADKU CENY ZPOWROTEM NA 55 GR
Które zlikwidowali?
9 maja 2009 roku otwarty został kolejny sklep Planet Outdoor w Galerii Cuprum Arena w Lubinie. (Ten ma się dobrze póki co)
Euromark Polska S.A. nadal rozwija sieć sprzedaży działającą pod marką Planet Outdoor w ramach dotychczasowej struktury dystrybucji w celu uzyskania wyższych marż oraz większej kontroli nad ofertą kierowaną do ostatecznego odbiorcy. W ciągu ostatnich 3 lat ilość sklepów Planet Outdoor zwiększyła się z 3 do 25 (licząc łącznie z przejętą jesienią 2008 roku siecią 5 sklepów spółki Espina w Trójmieście). Sklep w Lubinie będzie kolejnym miejscem sprzedaży odzieży i sprzętu marek Campus i Alpinus.
Z tego co zauważyłem poza OFE poniżej zeta nikt normalny nie sprzedawał (współczuję wszystkim którzy powierzają im swoje pieniądze, te transakcje powinni zamieścić jako reklamę swoich osiągnięć), na + to to że płynność poprawili