• jakie prognozy na poniedzialek? Autor: error1100 [82.31.94.*]
    ja obstawiam, ze po dzisiejszej korekcie w poniedziałek znów będzie pięło sie w górę bo wydaje mi sie że najwięksi panikarze pozbyli sie papierku dziś przy 1.50
  • Re: jakie prognozy na poniedzialek? Autor: ~Były klient [80.53.134.*]
    Likwidują sklepy bo towar nie schodzi.
  • Re: jakie prognozy na poniedzialek? Autor: ~RADEK [188.33.4.*]
    W PONIEDZIAŁEK

1 FIX 1.50
    DRUGI FIX 1.40

OBROTY OK 200 TYS

WTOREK
    1 FIX 1.40
    2 FIX 1.35

PIĄTEK
    1 FIX 1.20
    2 FIX 1.20
    OBROTÓW BRAK NIKT NIE CHCE KUPOWAC NIE PŁYNNEJ SPÓLKI WSZYSCY SĄ UMOZENI I DOCHODZI DO NICH ŻE DRUGI FIX TO IGRANIE Z DIABŁEM . BRAK ŁYNNOSCI MOŻE DOPROWADIC DO SPADKU CENY ZPOWROTEM NA 55 GR
  • Re: jakie prognozy na poniedzialek? Autor: ~qwe [87.105.45.*]
    0.55 a to ciekawe, pozwolisz że wkleję Twoją wyrocznię za jakiś czas
    Które zlikwidowali?
    9 maja 2009 roku otwarty został kolejny sklep Planet Outdoor w Galerii Cuprum Arena w Lubinie. (Ten ma się dobrze póki co)

Euromark Polska S.A. nadal rozwija sieć sprzedaży działającą pod marką Planet Outdoor w ramach dotychczasowej struktury dystrybucji w celu uzyskania wyższych marż oraz większej kontroli nad ofertą kierowaną do ostatecznego odbiorcy. W ciągu ostatnich 3 lat ilość sklepów Planet Outdoor zwiększyła się z 3 do 25 (licząc łącznie z przejętą jesienią 2008 roku siecią 5 sklepów spółki Espina w Trójmieście). Sklep w Lubinie będzie kolejnym miejscem sprzedaży odzieży i sprzętu marek Campus i Alpinus.

Z tego co zauważyłem poza OFE poniżej zeta nikt normalny nie sprzedawał (współczuję wszystkim którzy powierzają im swoje pieniądze, te transakcje powinni zamieścić jako reklamę swoich osiągnięć), na + to to że płynność poprawili
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.