• Paradoks Autor: ~Żenada [77.222.255.*]
    Paradoks polega na tym że jest to najlepsza spółka na NC pod względem przychodów i zysków a kurs jest w mule...Zarząd podchodzi odwrotnie proporcjonalnie do kursu akcji jak do zarządzania spółką.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [167.88.63.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Paradoks Autor: ~Luigi [5.173.95.*]
    maliniak nadal mentalnie siedzi w 2020 xDD. Pewnie chodzi w maseczce po domu.
  • Re: Paradoks Autor: ~Marcin [147.161.248.*]
    Ha,ha dobre....
  • Re: Paradoks Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.149.*]
    Możesz napisać, kim jesteś i pachwalic się jakimiś sukcesami takim do zweryfikowania? Ja osobiście chciał bym wiedzieć, kto, co chwila się wcina w każdy wątek i zakład mnóstwo swoich? Oczywiście chodzi o to, że skoro wielokrotnie zachęcałeś do sprzedaży tych akcji i kupowania innych, to jakie masz kwalifikacje?
  • Re: Paradoks Autor: ~InżynierMaliniak [167.88.63.*]
    Dlaczego ta spółka ma nie być w mule?
    Idźmy kolejno.....
  • Re: Paradoks Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.149.*]
    Zadałem ci proste pytanie, kim jesteś i jakieś masz kwalifikacje, żeby na forum namawiać ludzi do sprzedaży akcji tej spółki lub zakupu innej? Ja nikogo nie zachęcam, a nie, nie zniechęcam. Nie uważam się za grubą rybę albo jakiegoś niespełnionego maklera, żeby robić coś takiego. Nie ma po prostu kwalifikacji, a moje doświadczenie na giełdzie to za mało. Ale ty robisz to non stop, a tym samych oceniasz ruchy Bogusza jako wręcz żałosne, bo przecież kupił w rynku ponad 19 mln, dlatego pytam, jakie masz kwalifikacje?
  • Re: Paradoks Autor: ~InżynierMaliniak [167.88.63.*]
    Dnia 2024-08-23 o godz. 10:33 ~Kolejnyoszukany napisał(a):
    > Zadałem ci proste pytanie, kim jesteś i jakieś masz kwalifikacje, żeby na forum namawiać ludzi do sprzedaży akcji tej spółki lub zakupu innej? Ja nikogo nie zachęcam, a nie, nie zniechęcam. Nie uważam się za grubą rybę albo jakiegoś niespełnionego maklera, żeby robić coś takiego. Nie ma po prostu kwalifikacji, a moje doświadczenie na giełdzie to za mało. Ale ty robisz to non stop, a tym samych oceniasz ruchy Bogusza jako wręcz żałosne, bo przecież kupił w rynku ponad 19 mln, dlatego pytam, jakie masz kwalifikacje?

Zaproponowałem logiczny ład "Idźmy kolejno....." Nie zadziałało u ciebie.
    Podjąłeś jako pierwszy "nie mający kwalifikacji" ( cytuję ) zagadnienie "najlepszej spółki" oraz według ciebie nieuzasadnionego "kursu w mule".
    Zapytałem "a dlaczego ma nie być w mule" ( choćby była najlepsza - w domyśle )?
    Czekam zatem na pierwszą twoją odpowiedź do pierwszego mojego pytania z pierwszego twojego wniosku. Inaczej nic z logicznej dyskusji nie będzie.
  • Re: Paradoks Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.146.*]
    Nie można zweryfikować, czy w ogóle masz pojęcie o giełdzie. Nie masz pojęcia o aktualnej sytuacji w spółce, bo głównie podajesz stare i nieaktualne linki. Nie wiadomo kim jesteś, bo tak naprawdę może tylko stukasz w klawiaturę to, co ktoś tobie każe. Nie masz żadnych kwalifikacji do tego, żeby doradzać w sprawach inwestycyjnych i tym samym nieświadomi lub celowo wprowadzasz ludzi w błąd. Na argumenty o coraz lepszej sytuacji spółki i jej rozwoju odpowiadasz, wrzucając stare informacje… Gdzie ty widzisz pole do dyskusji. Odpiszesz, żebym się odniósł do informacji sprzed 5 lat, a może kursu, bo akurat spada. Weź coś na wstrzymanie i się zastanów nad sobą. Dyskutuje się z ludźmi którzy mają wiedzę, a ty do nich należysz.
  • Re: Paradoks Autor: ~Kol [5.173.168.*]
    Nie można zweryfikować, czy w ogóle masz pojęcie o giełdzie. Nie masz pojęcia o aktualnej sytuacji w spółce, bo głównie wklejasz stare i nieaktualne linki. Nie wiadomo kim jesteś, bo tak naprawdę może tylko stukasz w klawiaturę to, co ktoś tobie każe. Nie masz żadnych kwalifikacji do tego, żeby doradzać w sprawach inwestycyjnych i tym samym nieświadomi lub celowo wprowadzasz ludzi w błąd. Na argumenty o coraz lepszej sytuacji spółki i jej rozwoju odpowiadasz, wrzucając stare informacje… Gdzie ty widzisz pole do dyskusji. Odpiszesz, żebym się odniósł do inforacji sprzed 5 lat, a może kursu, bo akurat spada. Weź coś na wstrzymanie i się zastanów nad sobą.
  • Re: Paradoks Autor: ~InzynierMaliniak [167.88.63.*]
    Nadal gubisz ład logiczny, a prawdę mówiąc go nie podjąłeś.
    Zatem wypad przerwać to zagadnienie, nawet na dobre nie rozpoczęte.
    Jeśli wyznaczenie w espi przez emitenta roku 2025 uważasz za stary niekatualny link, to raczej nie masz wiedzy co się w spółce dzieje.
  • Re: Paradoks Autor: ~Kolejnyoszukany [5.173.164.*]
    Po pierwsze informacje zawarte w tym dokumencie są już nie aktualne, bo nie wchodzą na rynek główny. A po drugie ja jeszcze widzę, że jesteśmy w 2024. Osobiście uważam i o tym pisałem, że kapitalizację, którą zakładali jest nie do osiągnięcia. Niemniej jednak mają czas do końca 2025, a później można będzie narzekać lub nie. Tylko że to nie moja rola, żebym non stop o tym pisał na forum albo próbował kogoś w ten sposób zniechęcać do inwestowania. Niech każdy sam sobie odpowie, czy to jest wykonalne.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.149.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [167.88.63.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.75.101.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.252.212.*]
  • Re: Paradoks Autor: ~Kurkumamadze [31.0.80.*]
    Mówiąc po polsku szmalcownicy zwyczajni .
  • Re: Paradoks Autor: ~Luigi [5.173.95.*]
    Kurkumadze ile wtopiłes 5 lat temu xDD ??
  • Re: Paradoks Autor: ~Adam [37.30.16.*]
    Luigi ,a Ty też zmień już płytę bo jest to już nudne.
  • Re: Paradoks Autor: ~Adam [37.30.16.*]
    Ta firma i jej zarząd to jeden wielki paradoks wśród spółek na giełdzie...
  • Optymalizacja podatkowa Autor: ~Kurkumamadze [5.252.212.*]
    Ma hubciu rozpocznie się od września ma całego . W grudniu 19 groszy możliwe
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~Adam [37.30.16.*]
    A ten znowu swoje....Czy za niedzielę macie płacone za każdy wpis 100% więcej naganiaczy?
  • Re: Optymalizacja podatkowa Autor: ~InżynierMaliniak [192.3.106.*]
    Od poniedziałku kurs świńskim truchtem, powinien ruszyć w kierunku poniżej 30 groli.
[x]
HUBTECH -2,52% 0,23 2025-12-19 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.