Naprawdę nikt nie wie jak to się stało że potęga branży gamingowej nie występuje na Gamescome? Jak do jutra nie znajdzie się śmiałek z odpowiedzią to ja wam powiem.
OK, widzę że nikt nie wie to Wam powiem. Spółka zapewne chciała rozłożyć swoje stoisko ale jak się okazało że jedyne co mają do pokazania to 45 wydrukowanych Espi z ostatnich 4 lat to chyba dlatego im podziękowali. Zaproponowali im udział na targach komiksu i fantasy.
Czyli co? Mam rozumieć, że cały sektor gaimingu z polskiej giełdy będzie mieć swoje stoiska na Gamescome, prócz simfabrica? Toś dowalił chłopie. Jak chcesz naganiać na spadki, to się wyślij i wymyśl coś konkretnego. Bo tym na spadki nikogo nie nagonisz
Nie, cały sektor gaimingu z polskiej giełdy nie ma swoich stanowisk na Gamescome. Ale za to cały sektor gaimingu z polskiej giełdy ma konta partnerskie na Steam. Dlaczego SimFabric zostało dożywotnio usuniete ze Steam i dlaczego prezesk od 2 lat "wyjaśnia" sprawe? Hmm?
~simnaganiaczu, widzisz ja szybko wyszło jaki ty nie rozumny jesteś albo zwyczajnie czytać nie umiesz. Pytam o simfabric, lidera branży gamingowej w Polsce, "sprzedającego" gry w milionach, mającego "nietuzinkowe projekty", dlaczego zrezygnowali z pokazania swojego portfolio dla międzynarodowych odbiorców?
Zrobiłeś mi dzień tym żartem że simfabric jest w czymś dobry. Nie znam drugiej takiej spółki na GPW która od 4 lat nic nie robi tylko okłamuje inwestorów. Nie ma ich na Gamescome bo tam zapraszali tylko prawdziwe spółki gamingowe a nie jakieś wydmuszki