kwestia tylko czasu i jednego dobrego espi czy kupisz za 43 czy 37 i tak zarobisz ta spolka to zaden mercator pure itp. to solidna duza firma kolejne kontrakty to tylko kwestia czasu
Dopóki nie wzrośnie powyżej 60zł nie wierzę w dalsze dynamiczne wzrosty na 100zł. Dlatego obserwuje i czekam na 60zł tam będe podejmował decyzję czy sprzedawać czy dokupić
Ja na dzień dzisiejszy prezesa Wieczyńskiego ustawiam jako kłamcę, dopóki ten kłamca nie dowiezie chociaż 1 (jednego) rocznego raportu zgodnego z tym co nam sprzedawał przez poprzedni rok, obiecując gruszki na wierzbie. ;/
Dnia 2024-08-26 o godz. 21:41 ~akak napisał(a): > Rozumiem...... Dla mnie +30 % z kontraktem na 5 mln$ w tym roku byłoby mega wartościowe.
Prezes chwalił się ze bezpośrednio z Palantirem konkurują w "przetargu" jeśli to przegrają to dla mnie bedzie finito pokazujące ze nie potrafią... po prostu nie potrafią sprzedawać ;/
Dnia 2024-08-27 o godz. 06:06 ~pikuś napisał(a): > Dnia 2024-08-26 o godz. 21:41 ~akak napisał(a): > > Rozumiem...... Dla mnie +30 % z kontraktem na 5 mln$ w tym roku byłoby mega wartościowe. > > Prezes chwalił się ze bezpośrednio z Palantirem konkurują w "przetargu" jeśli to przegrają to dla mnie bedzie finito pokazujące ze nie potrafią... po prostu nie potrafią sprzedawać ;/
i żeby nie było żę zakładam porażke, ... jeśli to wygrają to po wpisaniu w G frazy "PALANTIR LOOS CONTRAC" ma być link do DW cała strona linków....