JAK NIE BEDZIE AKCJI TO SE
DODRUKUJA TAK JAK TERAZ... 100 zi to byto dobre 5 lat temu jak metr mieszkania by po 3 tys .. teraz metr 8 tysiecy kosztuje a za 5 lat bedzie kosztowar 12 tysiecy za metr. wiec te 100
zi se wez i packa kup .. dlatego robia dodruk bo kurs pójdzie niewiele w góre a
oni zarobia na ilosci posiadanych akcji
hehe tak se wymyslili ..
Dnia 2024-08-22 o godz. 16:35 ~Tadek napisał(a): > JAK NIE BEDZIE AKCJI TO SE > > DODRUKUJA TAK JAK TERAZ... 100 zi to byto dobre 5 lat temu jak metr mieszkania by po 3 tys .. teraz metr 8 tysiecy kosztuje a za 5 lat bedzie kosztowar 12 tysiecy za metr. wiec te 100 > > zi se wez i packa kup .. dlatego robia dodruk bo kurs pójdzie niewiele w góre a > > oni zarobia na ilosci posiadanych akcji > > hehe tak se wymyslili ..
O CZYM TY TU PISZESZ MALY CZLOWIEKU O 100 NICKACH, KURS JRHOLDING 5 LAT TEMU CHODZIL PO 50 GROSZY, DZISIAJ POWYZEJ 6 ZŁ A CHODZIŁ TEZ PO 28 ZŁ.WIDAC ZE KOMUS ZALEZY NA NISKIM KURSIE, MOZE CHODZILO O TE AKCJE DLA ZARZADU BY KURS BYL JAK NAJNIZEJ .JEST TO WIELCE PRAWDOPODOBNE , NIE PO TO GŁOWNI AKCJONARIUSZE OBEJMUJA ZA 100 MLN NOWA EMISJE PO 10-12 ZL Z KURSEM WYZSZYM O 70 % NIZ KURS GIELDOWY, ALE TO I TAK BIORA PO TANIOSCI BO GDYBY TAK CHCIELI SKUPIC Z RYNKU TYLKO 1 MLN AKCJI TO KURS BYLBY NA NOWYCH SZCZYTACH.TAK CZY SIAK ONI JUZ OGRALI DROBNYCH WYSTRASZONYCH.ZAROBIA TYLKO WYTRWALI I CIERPLIWI.ICH ZANIZANIE CZY USTAWIENIE UKRYTEJ SPRZEDAZY JEST TYLKO CHWILOWY.TU CHODZI O OGROMNE PIENIADZE Z KAZDEJ AKCJI.TYLKO Z AKCJI COLUMBUSA I KBJ WYCIAGNIETO 170 MLN ZL, TERAZ Z NOWEJ EMISJI DOCHODZI KASA.WYSTARCZY POCZYTAC O MILOO I IGLOO TAM BEDZIE DO WYCIAGNIECIA KASA LICZONA W SETKACH MILIONOW ZL, IDA CALA PARA
Dnia 2024-08-22 o godz. 16:24 ~oze napisał(a): > LADA MOMENT
MNIE TYLKO ZADSTANAWIA TO W CO GRAJA GŁOWNI AKCJONARIUSZE ZE POZWALAJA ABY KILKANASCIE AKCJI ZANIZALO KURS A TYM BARDZIEJ ZE JEST SKUP WLASNY, WIDAC ZE MAJA JAKIS INTERES
Piszecie tu że campus ma wejść na giełdę. Jest w ogóle gdziekolwiek oficjalne info o tym? Jakie spółki January ma do wpuszczenia na giełdę? W sumie to od dwóch dobrych lat chyba nic nie wpuścił. Ja mam tutaj spory pakiet na jeszcze większym minusie i czekam pogodzony z utratą kasy za moje naiwne początki giełdowe
Dnia 2024-08-23 o godz. 11:04 ~Wicek napisał(a): > Piszecie tu że campus ma wejść na giełdę. Jest w ogóle gdziekolwiek oficjalne info o tym? Jakie spółki January ma do wpuszczenia na giełdę? W sumie to od dwóch dobrych lat chyba nic nie wpuścił. Ja mam tutaj spory pakiet na jeszcze większym minusie i czekam pogodzony z utratą kasy za moje naiwne początki giełdowe
JEST CZAS ZASIEWU IU ŻNIW, WSZYSTKIE SPOLKI KTORE SA W PORTFELU JRHOLDING PRĘDZEJ CZY POZNIEJ BEDĄ WPROWADZANE NA GIEŁDĘ.TYLKO MUSI TO BYC NAJLEPSZY MOMENT CZYLI SUPER KONDYCJA CZY PRZEJĘCIA ODWROTNE
Żniwa już były po 29 zł .. teraz nikogo już ta spółka nie interesuje zauważyłeś od rana nikt nic nie kupił zaraz spekola zagra tradycyjnie i tak 5 lat haha
Piszecie tu że campus ma wejść na giełdę. Jest w ogóle gdziekolwiek oficjalne info o tym? Jakie spółki January ma do wpuszczenia na giełdę? W sumie to od dwóch dobrych lat chyba nic nie wpuścił. Ja mam tutaj spory pakiet na jeszcze większym minusie i czekam pogodzony z utratą kasy za moje naiwne początki giełdowe.. hm