• obserwujcie Autor: ~Maras [188.33.249.*]
    przyszłe dni będą ciekawe
  • Re: obserwujcie Autor: ~asix [31.183.146.*]
    Żałuję, że mam akcje tej spółki. W takim tempie to nie wiem czy za 10 lat osiągnie 100 zł.
  • Re: obserwujcie Autor: ~eŁ [37.109.145.*]
    w 10 lat to z dywidendy tyle bedziesz miał
  • Re: obserwujcie Autor: ~zagadka [89.64.88.*]
    tylko co będą warte te pieniądze za 10 lat jak juz panstwo bedzie nie wypłacalne znów? patrzac na zadłuzenie tego kraju to jedziemy juz po równi pochyłej
  • Re: obserwujcie Autor: ~xxl [194.39.218.*]
    to psrzedaj i będziesz miał problwm z głowy.
  • Re: obserwujcie Autor: ~pozdro [89.64.88.*]
    jasne ze sprzedam niech to tylko troche odbije albo zacznie mocniej spadac; trzymanie tu kasy to juz teraz strata i mrozenie pieniedzy Ja jestem z tych co trzymaja kase tylko na spółkach na których jest ruch. Gdybym wiedział ze polsat az tyle urosnie to bym juz to przedwczoraj sprzedał ze strata, gdy kupowałem polsat. Niestey liczyłem na polsacie na wzrost max 7 % a było teroche wiecej
  • Re: obserwujcie Autor: ~AI [109.196.52.*]
    A potem za jakiś czas powiesz, gdybym wiedział że Text tak urośnie... Inwestuje się na lata, a nie na chwilę.
    kiedys byłem taki głupi ze inwestowalem na lata, a teraz mam inny spsób inwestuję na krótko, dzis juz polsatu nie mam zgarnąłem swoje i szukam okazji mam pewna kwote która jest obracana cały czas i ma to dac mi max zwrot Polsat niby przebił opor wczoraj ale poszedł teraz tylko sie przygladam. wczoraj zaryzykowalem za czesc polsatu wszedl orlen mimo złych wynikow - zobaczymy
  • Re: obserwujcie Autor: ~AI [109.196.52.*]
    Może powiem inaczej. Są spółki, które są świetne do takiej spekulacji. Np. KGHM lubię a już najbardziej WIG20. Natomiast tu mamy spółkę dywidendową, ja uważam, że warto mieć ją na lata.
    ja bawie sie na wig-30 dlatego tu zawitałem a mniejsze spólki tylko z przypadku mniejszymi kwotami tak jak ostatnio columbus ale tam tylko nascie procent zgarnalem za pozno wszedłem i wysokiego stoplosa mialem bo bałem się ze runie w dół
[x]
TEXT -1,08% 47,70 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.