może bedzie ;)) ale nie w tym roku tylko koło połowy przyszłego 25 r jak dostana wszystkie pozwolenia na sprzedaż i produkcje leków (a póki co musza linie fabryczna do produkcji tego leku zrobić i zaczac produkować) wiec nie tak prędko ;)) a spekulanci nie moga tak dlugo czekać ;)), wiec jak zakupiłes akcje do 50 zł za szt to czekaj nie sprzedawaj , na pewno ci to przyniesie zysk, a jak kupileś po wyżej 70 zł to trudno się mówi, licz się z ryzykiem straty, twoja wola jak to mówia jest najważniesza ;))
RGR jak w podręczniku. Ta spółka już jest niemodna, a podbitki służą spekulantom , by wyjść z akcji. W USA bio korporacje zatrudniają tęgie głowy z całego świata, wydają miliardy na sprzęt i badania, a i tak szukanie leków onkologicznych idzie im marnie. A taki Pure, czy Bioceltix to nawet na próbówki nie mają. Pomieszać wodę w kolbie nad palnikiem, podpisać umowy na testowanie i wyciągać kasę od inwestorów z kolejnych emisji akcji, to może każdy
No i jak pisałem przy 80+, RGR się rozwija, a wieczorem wyniki ... marne.. Zamiast mnie minusować, trzeba było sprzedawać, hehe, ale pewnie i niektórzy sprzedali ....nie, nie ma za co :), po prostu dziele się swoją wiedzą. Kto sprzedał, za kilka miesięcy, jeśli chce, kupi x 2, ale nie wiem czy warto.
aristo. Powiedz mi dlaczego RGR miałoby się zrealizować? Coś złego dzieje się fundamentalnie? O jakich wynikach ty mówisz? O tych o których wszyscy wiedzą i kurs to dyskontuje? ;)
RGR jest wskaźnikiem technicznym i nie ma nic wspólnego z analizą fundamentalną. Spółki z dobrą kondycją, o której Bioceltix może pomarzyć, spadają, a bankrutujące idą do góry, bo giełda jest miejscem inwestycji spekulacyjnych, a nie oceną księgową. RGR pokazuje brak siły do ponownego szczytu, więc inwestorzy opuszczają pokład, by szukać czegoś innego dla osiągnięcia zysku.
Rekomendacje na 100zl i wszystko jasne. Czas na 64zl. Tam można tankować pod następne kółko. Aż dziw bierze że BOŚ ma tyle nietrafionych rekomendacji. Przypadek ?