• RGR Autor: ~aristo [83.26.94.*]
    Tu zaczyna się kształtować prawe ramię formacji RGR. To oznacza zejście poniżej ostatniej linii oporu, czyli ok. 55-60 zł i spadek ceny do ok. 30 zł.
  • Re: RGR Autor: ~Nowy [37.31.156.*]
    Dobrze że jestem na forum bankiera i czytam takie analizy dzięki temu sprzedałem dzisiaj akcje i uratowałem duży zysk dzięki aristo
  • Re: RGR Autor: ~GrubyCygan [89.64.103.*]
    Tu będzie 300 a nie 30 :)
  • Re: RGR Autor: ~gr [185.146.226.*]
    może bedzie ;)) ale nie w tym roku tylko koło połowy przyszłego 25 r jak dostana wszystkie pozwolenia na sprzedaż i produkcje leków (a póki co musza linie fabryczna do produkcji tego leku zrobić i zaczac produkować) wiec nie tak prędko ;)) a spekulanci nie moga tak dlugo czekać ;)), wiec jak zakupiłes akcje do 50 zł za szt to czekaj nie sprzedawaj , na pewno ci to przyniesie zysk, a jak kupileś po wyżej 70 zł to trudno się mówi, licz się z ryzykiem straty, twoja wola jak to mówia jest najważniesza ;))
  • Re: RGR Autor: ~aristo [83.26.94.*]
    RGR jak w podręczniku. Ta spółka już jest niemodna, a podbitki służą spekulantom , by wyjść z akcji. W USA bio korporacje zatrudniają tęgie głowy z całego świata, wydają miliardy na sprzęt i badania, a i tak szukanie leków onkologicznych idzie im marnie. A taki Pure, czy Bioceltix to nawet na próbówki nie mają. Pomieszać wodę w kolbie nad palnikiem, podpisać umowy na testowanie i wyciągać kasę od inwestorów z kolejnych emisji akcji, to może każdy
  • Re: RGR Autor: ~Alicja [188.146.146.*]
    Na Scope też byłeś taki mądry ?
  • Re: RGR Autor: ~Rex [5.173.204.*]
    Mądrze sie bo albo chce taniej odkupic albo nie wie co tu bedzie..
  • Re: RGR Autor: ~Aaa [37.47.221.*]
    ~aristo , twoje wpisy są wyjątkowo merytoryczne, jesteś kierunkowskazem w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych.
  • Re: RGR Autor: ~aristo [83.26.93.*]
    No i jak pisałem przy 80+, RGR się rozwija, a wieczorem wyniki ... marne.. Zamiast mnie minusować, trzeba było sprzedawać, hehe, ale pewnie i niektórzy sprzedali ....nie, nie ma za co :), po prostu dziele się swoją wiedzą. Kto sprzedał, za kilka miesięcy, jeśli chce, kupi x 2, ale nie wiem czy warto.
  • Re: RGR Autor: ~inwestor [83.238.71.*]
    aristo. Powiedz mi dlaczego RGR miałoby się zrealizować? Coś złego dzieje się fundamentalnie? O jakich wynikach ty mówisz? O tych o których wszyscy wiedzą i kurs to dyskontuje? ;)
  • Re: RGR Autor: ~aristo [83.26.93.*]
    RGR jest wskaźnikiem technicznym i nie ma nic wspólnego z analizą fundamentalną. Spółki z dobrą kondycją, o której Bioceltix może pomarzyć, spadają, a bankrutujące idą do góry, bo giełda jest miejscem inwestycji spekulacyjnych, a nie oceną księgową. RGR pokazuje brak siły do ponownego szczytu, więc inwestorzy opuszczają pokład, by szukać czegoś innego dla osiągnięcia zysku.
  • Re: RGR Autor: ~Rej [37.109.33.*]
    Najwyższa pora. Otwieram na 30 wora
  • Re: RGR Autor: ~Alicja [37.31.146.*]
    Rekomendacje na 100zl i wszystko jasne. Czas na 64zl. Tam można tankować pod następne kółko. Aż dziw bierze że BOŚ ma tyle nietrafionych rekomendacji. Przypadek ?
  • Re: RGR Autor: ~Mrówka [83.22.62.*]
    Też to zauważyłem. Szkoda. Jutro sprzedam ten papier żeby nie robić długów.
  • Re: RGR Autor: ~On [89.64.84.*]
    Jutro idziemy na 80:)
  • Re: RGR Autor: ~Wrocek [89.64.11.*]
    Dnia 2024-09-22 o godz. 15:19 ~On napisał(a):
    > Jutro idziemy na 80:)

chcialbyc teraz rgr sie realizuje na dziadzie
    Ostrzegam tych, którzy czekają na te RGR, żeby na peronie nie zostali.
  • Re: RGR Autor: ~Wrocek [89.64.11.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=xNjFHZHrUSs
  • Re: RGR Autor: ~Inwestor [178.37.194.*]
    No i masz tam potwierdzenie, że raczej to jest korekta
  • Re: RGR Autor: ~aristo [83.26.22.*]
    RGR to RGR, tak jak sygnalizowałem, zamiast łapki czerwone dawać, trzeba było w tym czasie wcisnąć PKC, hehe
    Aristo i gdzie ten RGR? Bo my na peronie czekamy
  • Re: RGR Autor: ~Greg [109.243.128.*]
    Jak rozumiem razem z Alicją czekasz ?
  • Re: RGR Autor: ~Alicja [37.30.122.*]
    Niea siły rosnąć pod 78zl to będzie opadać. Tak to ostatnio na bandnie jest i trzeba się cieszyć z 20proc zarobku
  • Re: RGR Autor: ~Greg [109.243.128.*]
    No my się cieszymy , szkoda że ty ciągle czekasz na 64 zamiast zarabiać hehehe
    Na razie kurs zablokowany na 74zl. Przy 78zl zmiana trendu wyjściem na 82zl..Bez tego niebawem zacznie opadać 72 68 66zl
    72zl jak pisałam, obserwować świece, tam wszystko widać
  • Re: RGR Autor: ~inwestor [178.37.224.*]
    Przypominam, że tutaj też RGR było xDD
  • Re: RGR Autor: ~alicja1992 [96.47.239.*]
    Obserwuje formacje gasiora u mnie w wannie właśnie.
[x]
BIOCELTIX -3,73% 103,20 2025-09-25 15:44:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.