• I to mi się podoba Autor: ~Bimgo [94.254.228.*]
    Podobno spółka przetrwa ma finansowanie i inwestora .Kurs leży lata świetlne na denku bo ma leżeć bo ktoś może się jeszcze i zlituje oddac.Ale co się okazuje jeszcze ktoś sprzedaje 40 akcji po 1,7 żeby co? to sprzedać czy zaniżyć kurs.
    Śmieszność sternika z NN aż śmiechu warte .Żal pl
  • Re: I to mi się podoba Autor: ~Hans [37.47.242.*]
    Podobnie robią na Lentexie.
    Ogólnie Moska nie jest lubiany już w NN… myślę że reszta funduszy też ma go gdzieś…. Skończył się jako inwestor który dawał zarobic
    Tak poza wszystkim
    Gdzie się Moska nie pojawi tam wychodzą problemy w spółkach.
    Leśni Runo - później Mr Hamburger
    Libet
    Polwax - też go w jajo zrobili….
  • Re: I to mi się podoba Autor: ~Bimgo [5.173.202.*]
    Kolejne dobre info kolejne odpisy nie wiadomo ile jeszcze i czemu aż tyle.Ale jest okazja do kolejnego zrzutu o 3% 90 cioma akcjami wartość 150 PLN. Także sternik na razie się nie popisuje.Taka ciekawostka na końcu trendu sternik zawsze zaniża paroma akcjami z kolei gdy jest koniec trendu wzrostowego wtedy paroma akcjami jeszcze podbija by podstawiać i ubierać.
    Zejście na 1.5 jeszcze możliwe bo trzeba wyciskać soki ile się da.Moze ktoś się wysypie
  • Re: I to mi się podoba Autor: ~Hans [89.64.19.*]
    Coś nie chcą schodzić poniżej 1,66
    Myślę że jesteśmy przed jakąś ważną informacją.
  • Re: I to mi się podoba Autor: ~Hans [37.47.247.*]
    Wyniki mocno słabe. Odejmując odpis i tak jest stratą….
    Wiemy że kasa z kontraktu z Biedronką pojawi się po 1 listopada…..
    Jest okazja żeby dalej walić kurs
    Ciekaw kiedy w końcu pojawią się dobre informacje?
  • Re: I to mi się podoba Autor: ~Bingo [94.101.18.*]
    Wszystko jest serwowane pod konkretny cel.Nie serwują tego by było mega transparentnie iż spółka podaje komunikaty z wyprzedzeniem ale po to dużo wcześniej by słabe ręce jeszcze oddały co mają.Ale wszystkiego chyba nie uda im się zebrać.
    A te dobre infa przyjdą w odpowiednim czasie,kiedyś na pewno bo ten gniot od początku jeszcze nie był grany przez spekule poza małymi epizodami
[x]
POLWAX -0,34% 1,45 2025-09-19 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.