drugi dzień zabijają sie o akcjie spółki która ma -50mln kapitału i od lat straty ( 12 kolejnych kwartałów strat) KNF zapraszam do kontroli tego co sie dzieje tylko 2 mozliwości 1. ktoś ma wiedzę insider i ją wykorzystuje bezprawnie 2. 100% spekulacja bez żadnego uzasadnienia, spółka powinna zareagować aby ostrzec przed spekulacjami na jej akcjach
witam znajomego , pisałeś od lat więc wiesz co ja czuję kiedy kolejny wałek na spółce sorry ale gotuje się we mnie żeby jeszcze jakiś komunikat , jakaś zmiana otoczenia ( no były wybory i wiemy co się stało) ale na razie oficjalnie nic a teraz taka zabawa na kursie naprawdę jest tylko jedna mozliwość - wiedzą że kara zostanie anulowana bo bez tego sa bankrutem od lat, ale jakby tak było to znaczy że korzystaja z niedozwolonych informacji i śmieją się w twarz tym co sprzedali wiedząc o karze
Próbowałem pod koniec sierpnia i we wrześniu skontaktować się z zarządem spółki, aby dowiedzieć się jakie ma (AZ) zdanie w tej sprawie. Spółka nie ma sekretariatu, nikt nic nie wie, odsyłają do zarządu który jest zawsze nieobecny, po dwukrotnym pozostawieniu numeru tel. i danych z prośbą aby prezes oddzwonił, było pewne że tego nie zrobi - i nie zrobił. W tle - oprócz sprawy z US, jest jeszcze sprzedaż majątku Alma market, która już we wrześniu odbyła się, więc kwota do 10 mln z odsetkami za kilka lat powinna trafić do KCH już lada moment i dlatego każda operacja na tych papierach wiąże się z ogromną niepewnoscią