w kwartal 13 tys zl rozmawialem z babcia sprzedajaca czosnek pod bazarkiem na ursynowie miala wieksza sprzedaz chyba ja upublicznie i na new connect bedzie brylowac
Nic nie straciłem. Ja wyszedłem z lmg przy kursie 6 zł wiele miesięcy temu.
Kupowałem po 6 i wyszedłem po 6 strata kilku kilo
Przyznaję się że źle oceniłem spółkę ale przyszła (wtedy) premiera Chernobyla mnie zachęciła. Czasem tak bywa sie szybciej kupi niż się zgłębi temat.
Po lekturze zdążyłem wyjść.
Nie jestem też spadziem który chce wyrwać akcje taniej i sciemnia na każdym kroku. Wkurzył mnie obserwator i akcja jakiejś spółdzielni, co z chęci wyrwania się z haka chciała wciągnąć w swoje gierki nowych. Na NC zawsze są różne zagrywki, ale no wciskanie akcji bankruta, to jest przegięcie. Wcale nie twierdzę że to się nie powtórzy. Tu wisielców jest więcej niż pielgrzymów na Jasnej Górze
Ale każdy powinien zdawać sobie sprawę w co się pcha
Pamiętam jak broniłeś tej spółki - ja od bardzo długiego czasu mówiłem tutaj jak to wygląda
Jedno wielkie oszustwo. . Mówiłem o prezes , o tym że oni nie mają żadnych pracowników , o tym że gra zostanie zrobiona na pół gwizdka , i stopniowo to zmierza do upadku - to mnie tutaj min Ty wyzywałeś - wystarczy czytać espi . Tylko to każdy to wie .
Chyba mnie z kimś pomyliłeś.
Ale też nie o to chodzi. Niestety wyglada to źle. I najgorzej jak się ktos da wrobić na takich podbitkach jak się wtedy pokazuje 20-30 postów gdzie to zleci i po ile będzie
Słownik języka polskiego już "dotworzył" ten twój językowy wynalazek? Już ci pisałem "fru" ... Frustracie...
Otoczak ma rację... Zrobili tu z niektórych niezłych durni na tej ostatniej akcji
Każdy normalny zrozumie że w czasach pisania min z takim dzbanem jak ty językiem jest wystarczająca autokorekta - no może ty nie zrozumiesz . . Durni ? Pisałem o tym że to wielkie oszustwo to on bronił tej spółki
Jak zobaczył podbitkę od rana na każdy post naganiający odpisywał . Kto miał zarobić zarobił - każdy myślący wie że była to podbitka spekulacyjna aby inni wyrzucili te śmieciowe akcje i uciekli / i tyle